Dezvăluiri despre amantlâcul anului în România! Un celebru antrenor de fotbal a lăsat gravidă o chelneriță! Cum a reacționat soția lui

Publicat: 23 iul. 2022, 12:06 Autor: Maria Apostol General
Dezvăluiri despre amantlâcul anului în România! Un celebru antrenor de fotbal a lăsat gravidă o chelneriță! Cum a reacționat soția lui

CANCAN.RO dezvăluie o super-poveste din lumea bună! Un celebru antrenor, căsătorit, fost component al „Generației de Aur”, a lăsat însărcinată o chelneriță, iar soția, la rândul ei, puțin cam… neliniștită, a aflat!

Nu ar fi ceva surprinzător, „amantlâcurile” sunt aproape la orice pas, iar relațiile la distanță, dar nu numai, sunt „îndulcite” cu escapade amoroase. Doar că unele duc la mari iubiri, inevitabil la sarcini neprogramate, după care la răzbunare, șantaj și scandaluri. În rândurile care urmează, vă prezentăm o mega-exclusivitate, în care protagoniștii sunt: un antrenor de fotbal consacrat – trecut de 50 de ani, care a făcut istorie la World Cup 1994, iar ca tehnician, a dominat campionatul intern în mai multe rânduri – soția „tradusă”, care nu rămâne niciodată datoare, un atacant francez cu state vechi în campionatul intern și o chelneriță tinerică dornică să iasă cât mai rapid la „pensie”.

Când ești „bună”, e păcat să muncești, nu-i așa? Iar când în ecuație intră un alt mascul, mare „devorator” de frumuseți, lucrurile devin și mai complicate.

Potrivit surselor CANCAN.RO, o chelneriță voluptuoasă, abia trecută de majorat, l-a „posedat” fără milă pe cel care îi era client fidel la restaurantul de lux din inima Ardealului, unde era angajată.Antrenorul nu a mai ținut cont că e însurat și s-a iubit fără limite cu tânăra ispită.

Inevitabil a apărut și o sarcină. Situația s-a rezolvat, însă, rapid. Nu intrăm, însă, în detalii pentru că nu este frumos. Cert este că soția „tradusă”, femeie cu surse și bine ancorată în lumea bună, a aflat despre „derapajul” celui care i-a jurat credință veșnică.

Mai multe detalii despre aceste dezvăluiri incendiare puteți citi AICI.

Publicat: 23 iul. 2022, 12:06 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă