Dezvăluiri cutremurătoare! O cunoscută vedetă, victimă a două violuri la vârsta de 15 ani: „Este un sentiment oribil cel pe care îl trăieşti în acele clipe de groază”

Publicat: 08 May. 2020, 08:49 Vedete

Nikki Bella, diva sexy a sporturilor de contact din Statele Unite, a lansat împreună cu sora sa, Brie, o carte autobiografică în care face mărturisiri uluitoare despre coşmarul sexual pe care l-a trăit în adolescenţă.

Acum este mai fericită ca niciodată și este pe punctul de a deveni mămică, însă, puțini sunt cei care știu momentele extrem de grele prin care vedeta a trecut în urmă cu câţiva ani.

View this post on Instagram

I finally got maternity clothes! I’m so grateful for @legoeheritage What I’m obsessed with them the most is their clothes don’t look like maternity, I still feel like me! And they are great for breastfeeding too! So it’s nice to buy maternity clothes that you can rock through your entire motherhood journey! 🥰 Use my code NIKKIXLEGOE for 10% off your purchase!

A post shared by Nikki Bella (@thenikkibella) on

Dubla campioană WWE Divas le-a împărtășit cititorilor că a fost violată în adolescenţă, la vârsta de 15 ani, nu o dată, ci de două ori. Din spusele brunetei violul a fost provocat de un bărbat pe care îl considera prieten.

Drogată și abuzată sexual de colegi

Credea că lucrurile nu pot fi mai grave de atât, însă atunci când a ajuns la colegiu, Nikki Bella a trecut din nou prin acest incident. A fost drogată şi abuzată sexual de către unul dintre colegii ei. Vedeta dezvăluie că în acele momente nu a avut puterea necesară de a-i opri pe agresori.

„Este un sentiment oribil cel pe care îl trăieşti în acele clipe de groază. Apoi, simţi ruşine şi frustrare, care dor mult mai tare decât ceea ce s-a întâmplat înainte… Când ţi se întâmplă aşa ceva, începi să ai impresia că vina e la tine. Cât de uşor îţi este să simţi mai degrabă ruşine decât furie şi cât de greu îţi este să realizezi că n-ai putut face nimic ca să îi opreşti”, a declarat Nikki Bella.

Publicat: 08 May. 2020, 08:49 Vedete
Pe aceeași temă