A devenit un manechin de succes dupa ce s-a luptat cu o maladie groaznica! Si-a aratat sanii mutilati cand a defilat pe podium. Imaginea i-a socat pe multi

Publicat: 13 feb. 2018, 18:24 Autor: madalina m. News 3

O tanara din SUA a ajuns sa fie considerata o adevarata eroina, devenind manechin dupa ce a supravietuit in lupta cu o maladie groaznica.

Pe nume Ericka Hart, tanara de 31 de ani a urcat recent pe podium si a defilat la gala Chromat, din New York, in Statele Unite ale Americii. Evenimentul a fost unul in care au fost prezente femei care s-au confruntat pana acum cu tot soiul de probleme.

Ericka Hart e un profesor de educatie sexuala si in acelasi timp un activist ce militeaza pentru drepturile femeilor, fiind o voce in special pentru cele de culoare. A devenit insa manechin de succes dupa ce a avut curaj sa isi arate formele in urma mai multor operatii.

A devenit un manechin de succes dupa ce s-a luptat cu o maladie groaznica

Erika Hart a decis sa isi arate sanii mutilati in cadrul evenimentului de moda din New York. A facut asta foarte des atunci cand era prezenta si la alte evenimente, iar datorita curajului sau a devenit celebra.

Tanara de culoare devenita manechin a dorit pana acum sa le faca pe femei constiente de anumite situatii, daca ajung sa se confrunte, la fel ca ea, cu cancer la san. Ea a mentionat pana acum ca nu e o rusine ca sanii i-au fost taiati si nici nu simte ca ar trebui sa isi ascunda acest defect.

In momentul in care a defilat pe podium si si-a aratat sanii, dandu-si la o parte o rochie de plasa verde neon pe care o avea pe ea, Erika a reusit sa inspire milioane de femei din intreaga lume. Imaginea a ajuns rapid si pe retelele sociale si a fost considerata „socanta” de catre multe femei.

A devenit un manechin de succes dupa ce s-a luptat cu o maladie groaznica

Foarte multe doamne si domnisoare au marturisit ca nu aveau habar prin ce trec femeile diagnosticate cu cancer la san. Multe au mai adaugat ca nu stiau nici cum arata cele care ajung sa isi piarda sanii, dar si ca imaginea in care apare Erika Hart a reusit sa le deschida ochii in cel mai realist mod posibil.

„Societatea crede, in general, ca daca am fost operata si am o mastectomie dubla, corpul meu s-a schimbat in vreun fel si arat anormal. Sau ca daca nu am sfarcuri ar trebui sa ma simt rusinata mereu sau sa am un disconfort in ceea ce priveste imaginea mea ca femeie. Relatia mea cu corpul meu nu s-a schimbat in niciun fel”, a povestit tanara devenita manechin.

Totodata, pe Instagram Erika Hart, care in 2014 a fost diagnosticata cu cancer, dar a supravietuit, are peste o suta de mii de persoane care o urmaresc si o incurajeaza mereu sa urmeze in continuare aceasta cale, fiind cu mult mai populara dupa ce a devenit manechin.

(sursa: vogue.com)

Publicat: 13 feb. 2018, 18:24 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă