Destinatii de vacanta in afara Europei – Care sunt cele mai ieftine orase pe care merita sa le vizitezi

Publicat: 03 Oct. 2017, 10:21 Life
Destinatii de vacanta in afara Europei – Care sunt cele mai ieftine orase pe care merita sa le vizitezi

Destinatii de vacanta in afara Europei – In fiecare an, un site specializat in planificarea financiara da publicitatii un clasament cu cele mai ieftine destinatii de vacanta. Va recomandam si noi 5 dintre aceste orase.

Destinatii de vacanta in afara Europei – Post Office Travel Money publica in fiecare an un clasament al celor mai interesante destinatii de vacanta, in functie de costurile pe care le are un turist pe zi.

Am selectat si noi 5 dintre cele mai populare orase ce nu se afla in Europa dar merita din plin vizitate, iar cheltuielile nu sunt atat de mari pe cat v-ati astepta.

Destinatii de vacanta in afara Europei – Cape Town, Africa de Sud

Cape Town pare sa fie cea mai accesibila destinatie de vacanta din afara Europei, in functie de costurile raportate de turisti in timpul petrecut acolo. Este al doilea oras ca marime din Africa de sud si e unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Aveti o multime de galerii de arta pe care le puteti vizita, puteti face surf, iar costurile pentru o zi de vacanta petrecuta aici sunt sub 60 de euro de persoana.

Destinatii de vacanta in afara Europei – Bali, Indonezia

Pe locul doi in clasament se afla orasul Bali din Indonezia. Aici gasiti o multime de plaje fascinante dar si temple, sarbatori cu traditii si dansuri spectaculoase, un adevarat mic paradis. Cheltuielile pentru o zi petrecuta aici ajung la 95 de euro.

Destinatii de vacanta in afara Europei – Tokyo, Japonia

Tokyo e capitala Japoniei si una dintre cele mai populate metropole din intreaga lume. Printre atractiile turistice din zona se numara si piata de peste, unde puteti degusta sushi, palatul Imperial sau Gradinile Imperiale.

Destinatii de vacanta in afara Europei – Mombasa, Kenya

Pentru cei indragostiti de travel, destinatia Mombasa este una pe care trebuie neaparat sa o incercati. Inainte de a merge acolo insa trebuie sa faceti o vizita la medic pentru vaccinuri care chiar daca nu sunt obligatorii, pentru siguranta voastra ar fi bine sa le faceti. Una dintre cele mai mari atractii este vizita in salbaticie intr-un safari.

Destinatii de vacanta in afara Europei – Colombo, Sri Lanka

Ultima destinatie pe care v-o recomandam si care are preturi accesibile si este si din afara Europei este Colombo din Sri Lanka. Este o tara insulara in care puteti vizita orfelinate de…elefanti si alte asemenea atractii exotice.

Publicat: 03 Oct. 2017, 10:21 Life
Pe aceeași temă