Despartirile anului 2016. Elena Basescu a divortat de Syda, Andreea Marin de Tuncay si Cristina Spatar de Alin Ionescu

Publicat: 18 ian. 2017, 13:26 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Despartirile anului 2016. Elena Basescu a divortat de Syda, Andreea Marin de Tuncay si Cristina Spatar de Alin Ionescu

Anul 2016 a fost un an plin pentru vedetele noastre. Daca pentru unele a fost plin de realizari, altele au trecut prin dezamagiri, mai ales in viata sentimentala. Una peste alta am putea spune ca a fost un an al despartirilor si asta pentru ca multe dintre cupluri au ajuns de la altar, la notar.

Pentru Cristina Spatar a fost fara doar si poate cel mai greu an, dupa cum ea insasi ea a delclarat  si asta pentru ca desi i-a fost foarte greu a divortat de sotul ei, cu care a fost casatorita timp de 7 ani si cu care are doi copii: pe Albert (6 ani) si pe Aida (4 ani). Cantareata si fostul sot au ajuns la notar in vara acestui an pentru a se desparti, insa continua sa locuiasca in aceeasi casa impreuna ce doi copii, pentru ca cei mici sa nu fie afectati de acesta decizie. La sfarsitul lunii noiembrie, revista CIAO! a publicat in exclusivitate fotografii cu cel care a ajutat-o pe Cristina Spatar sa uite de fostul sot. Este vorba de antrenorul ei de fitness, Tibi Varzaru, cel care s-a iubit si cu mezina lui Vadim Tudor, Jeni.

Andreea Marin a uimit pe toata lumea, atunci cand la sfarsitul lunii octombrie a postat pe contul de Facebook un mesaj prin care anunta ca divorteaza de cel de-al treilea sot, Tuncay Ozturk, cel care timp de 2 ani i-a fost sot. Fara prea multe explicatii, Zana a preferat sa isi traiasca durerea in tacere fara sa faca public adevaratul motiv pentru care s-a despartit de Tuncay. Multa lume a fost luata prins surprindere de acest divort si asta pentru ca niciodata Andreea nu a dat de banuit ca ceva scartaie in mariajul lor. Zana se afla la cel de-al treilea divort, asta dupa ce in urma cu 20 de ani a divortat de primul ei sot, Cristi Gheorghita, iar in 2013 a pus capat mariajului cu Stefan Banica dupa 7 ani.

Razvan Simion a decis si el anul acesta ca este cazul sa faca ordine in viata lui sentimentala, astfel ca in luna mai a divortat de Diana, cea care de aproape 15 ani i-a fost alaturi in momentele bune si mai putin bune ale relatiei lor. Cei doi copii pe care ii au impreuna: Tudor (7 ani) si Ianca (11 ani) au ramas in custodia mamei. In prezent Razvan se iubeste cu cantareata Lidia Buble, insa pentru cei doi nu bat clopote de nunta inca.

In primavara acestui an, cantareata Corina Bud, a declarat ca este singura dupa ce timp de 20 ani a iubit un singur barbat, pe Nelu Bud, cel caruia i-a daruit si un copil, pe Robin (8 ani). Daca toata lumea astepta sa vada cu cine il va inlocui pe Nelu Bud dupa despartire, Corina a preferat sa se axeze pe cariera, dar si pe cresterea lui Robin, cel care ii este dincolo de fiu si cel mai bun prieten.

Anul 2016 a venit cu schimbari si pentru Ilinca Vandici care dupa un an si cateva luni a decis sa puna punct relatiei cu fotbalistul Catalin Tira, astfel ca in luna iunie a acestui an a ramas singura. Nu pentru mult timp insa si asta pentru ca la scurt timp a inceput o noua idila cu un tanar afacerist, Andrei Neacsu. Ilinca ne-a povestit ca alaturi de Andrei si-a gasit linistea de care are nevoie.

Atunci cand toata lumea astepta sa-i vada la altar, Roxana Ionescu si Tudor Vidaicu si-au spus adio dupa 3 ani de relatie, care nu au fost deloc simplu, mai ales pentru Roxana care era nevoita sa faca naveta saptamanal la Timisoara. Cei doi s-au despartit la inceputul lunii decembrie, insa vor continua sa colaboreze pe plan profesional, dupa cum insasi Roxana a marturisit cei doi vor continua sa colaboreze pe plan profesional.  In 2012 Roxana Ionescu a divortat de Laurentiu Gheorghe, cel cu care s-a iubit 9 ani, dintre care 5 au si fost casatoriti. Motivul separarii dintre cei doi a fost sora nasei lor de cununie, cu care Laurentiu s-a iubit pe ascuns. Dupa divort, cei doi au continuat sa fie impreuna pana anul acesta cand s-au despartit.

2016 este anul in care Roxana Vancea a pus capat povestii de iubire dintre ea si Mihai Bendeac, dupa 3 ani de iubire. Cu toate ca nu au recunoscut niciodata ca sunt impreuna, Roxana ar fi fost cea care a pus punct povestii de dragoste cu Mihai, dupa ce a fost mintita de juratul de la  ’’iUmor”. Cu toate ca barbatii roiesc in jurul ei, Roxana este in prezent singura.

Cu siguranta acest an a fost unul al divorturilor si despartirilor, iar pe aceasta lista mai adaugam un cuplu care si-a spus adio. In luna septembrie, Elena Basescu si Syda si-au spus adio si au pornit fiecare pe drumul lui. Mezina fostului presedihte si Bogdan Ionescu (Syda) au impreuna doi copii: pe Sofia Anais (3 ani) si pe Traian Jr.(1 an).  Elena Basescu si Syda au divortat la notar, iar mezina fostului presedinte locuieste in continuare in casa in care a stat si in timpul mariajului cu Syda, in timp ce acesta s-a mutat intr-un alt apartament.

Publicat: 18 ian. 2017, 13:26 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×