Despărțire bombă în showbiz! Olivia Wilde și Jason Sudeikis și-au spus adio despărțit după șapte ani

Publicat: 16 Nov. 2020, 09:01 Vedete
Despărțire bombă în showbiz! Olivia Wilde și Jason Sudeikis și-au spus adio despărțit după șapte ani

Olivia Wilde și Jason Sudeikis nu mai sunt împreună, cei doi despărțindu-se după șapte ani de la logodnă. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, ținând cont că aceștia păreau să aibă o relație foarte bună, pe care au ținut-o departe de ochii presei.

Despărțirea dintre actori a fost una amiabilă, iar cei doi vor continua să își crească împreună cei doi copii. Potrivit unei surse citată de People, ”separarea s-a produs la începutul acestui an”, fapt cu atât mai neașteptat, cu cât Jason Sudeikis a vorbit foarte frumos despre partenera lui într-un interviu pentru Access Hollywood, în august.

”Totul s-a întâmplat într-un mod amical și au făcut tranziția ușor pentru o rutină de co-parenting ușoară. Copiii sunt prioritatea lor”, a spus sursa, citată de People.

Olivia Wilde (36 de ani) și Jason Sudeikis (45 de ani) au început să se întâlnească din noiembrie 2011, logodindu-se în ianuarie 2013. Împreună îi au pe Otis (șase ani) și pe Daisy (patru ani).

Olivia Wilde și Jason Sudeikis, logodnă de 7 ani

Sudeikis a cerut-o în căsătorie pe Olivia Wilde la puţin timp după o vacanţa din anul 2012. Pe atunci, Wilde povestea că viaţa ei sexuală a avut de suferit în timpul mariajului cu Tao Ruspoli, care s-a încheiat în 2011, iar noua relaţie cu actorul Jason Sudeikis – celebru datorită emisiunii „Saturday Night Live” – i-a readus fericirea.

„Mă simţeam de parcă vaginul meu ar fi murit. Ar fi fost anulat… poţi să-ţi minţi rudele în timpul mesei de Crăciun că eşti fericită, dar nu îţi poţi înşela propria intimitate. Nu este niciun motiv pentru care să îţi sacrifici feminitatea, nici măcar pentru un sentiment ciudat de responsabilitate faţă de o relaţie care nici măcar nu merge. Şi simt că sunt mult prea multe femei care fac asta”, declara în 2012 Olivia Wilde.

Actriţa Olivia Wilde a debutat în regie cu „Booksmart”. Ea a mai produs câteva filme, între care „Meadowland”, de Reed Morano. Este cunoscută pentru rolurile din „Her”, de Spike Jonze, şi „Rush”, de Ron Howard, şi din serialul „Vinyl”. Jason Sudeikis face parte din echipa emisiunii „Saturday Night Live”. El a jucat în „Şefi de coşmar” (2011), „Noi suntem familia Miller” (2013), „Kodachrome” (2017).

Sursa Foto: Facebook

Publicat: 16 Nov. 2020, 09:01 Vedete
Pe aceeași temă