Depozitul care ascundea o geanta plina cu bani. Ce s-a intamplat in emisiunea ”Razboiul Depozitelor”

Publicat: 24 Nov. 2018, 18:01 Life

Daca esti fanul emisiunii, probabil deja stii despre ce e vorba. Daca nu, vei afla in curand.

Razboiul depozitelor este o emisiune in care se liciteaza mai multe depozite confiscate sau abandonate. Emisiunea are loc la americani si vanatorii de depozite fac descoperiri inedite. Dar ca aceasta nu a mai existat pana acum.

Descoperirea a fost făcută publică de Dan Dotson și soția sa Laura, care organizează astfel de licitații în cadrul emisiunii Storage Wars, relatează The Blast. Dan Dotson a declarat că tocmai a aflat că a vândut cu 500 de dolari o boxă care conţinea 7,5 milioane de dolari bani cash, transmite New York Post.

”Prima persoană pe care am chemat-o să-l deschidă nu a reușit. Au chemat o a doua persoană, care a reușit. De obicei seifurile sunt goale, dar de această dată nu a fost. Înăuntru erau 7,5 milioane de dolari cash”, a povestit pe Twitter Dan Dotson.

Depozitul care ascundea o geanta plina cu bani

Depozitul care ascundea o geanta plina cu bani. Ce s-a intamplat in emisiunea ”Razboiul Depozitelor”Dotson a spus că o femeie i-a dezvăluit acest lucru recent. Aceasta sustine ca soţul ei lucrează cu un bărbat care a cumpărat de la organizatorul de licitaţii unitatea cu 500 de dolari. In interior a descoperit o geanta burdusita cu bani.

Depozitul care ascundea o geanta plina cu bani. Ce s-a intamplat in emisiunea ”Razboiul Depozitelor”Situaţia s-a complicat. Fostul proprietar al boxei a contactat noul deţinător şi i-a oferit 600.000 de dolari în schimbul genţii. Acesta a cerut 1,2 milioane pentru a returna restul de 6,3 milioane de dolari. Vechiul proprietar a acceptat.

Depozitul care ascundea o geanta plina cu bani. Ce s-a intamplat in emisiunea ”Razboiul Depozitelor”Rene Nezhoda, vedeta in emisiune, a declarat că probabil banii sunt murdari şi aparţin mafiei. „Este un motiv pentru care nu erau în bancă”, a declarat el.

Publicat: 24 Nov. 2018, 18:01 Life
Pe aceeași temă