Denise Rifai, copleșită de amintiri dureroase după ce a pierdut o persoană dragă din familie

Publicat: 25 Dec. 2021, 09:48 Vedete

Denise Rifai a dezvăluit cum va sărbători Crăciunul, cu cine va petrece de sărbători, dar și ce amintiri o leagă de Moș Crăciun.

Obișnuită să lucreze, indiferent de “liberele” celorlalți, prezentatoarea TV pare să se bucure, totuși, din plin de perioada Crăciunului! Mutarea la Kanal D fiindu-i prielnică, nu doar datorită succesului înregistrat cu proiectul în care activează.

În televiziune întotdeauna avem fie Crăciun, fie Revelion, fie Paște, fie 1 Mai. Cei de acasă trebuie să știe, de când sunt la Kanal D, practic este al doilea an în care am avut liber de Crăciun și am liber și de Revelion, nu mi s-a mai întâmplat, mă acomodez cu chestiunea asta.

Noi lucrăm la foc continuu! Ultima emisie este în «buza» Crăciunului, aproape în Ajun este ultima zi în care înregistrăm, așa că nu am planuri mari de Crăciun…”, a povestit Denise Rifai.

Chiar dacă, pentru Denise Rifai, munca primează, bruneta pare să nu își neglijeze familia și nici apropiații: “Mă bucur mult că sunt acasă, că suntem sănătoși în acest context pandemic atât de dificil și, sincer, cred că mi-ar plăcea să avem puțină zăpadă! (…) O să fiu cu mama, cu ai mei…”, a mai adăugat jurnalista. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 25 Dec. 2021, 09:48 Vedete
Pe aceeași temă