Delia și Smiley, locul 14 în topul celor mai urmărite piese din lume, la 24 de ore de la lansare! Artiștii i-au „bătut” pe Jennifer Lopez și Maluma

Publicat: 06 Oct. 2020, 14:10 Vedete
Delia și Smiley, locul 14 în topul celor mai urmărite piese din lume, la 24 de ore de la lansare!  Artiștii i-au „bătut” pe Jennifer Lopez și Maluma

La numai 24 de ore de la lansare, piesa“Ne vedem noi”, cea mai așteptată colaborare din muzică pop românească a ultimilor ani, interpretată de Smiley și Delia, are performanțe remarcabile pe plan internațional.

“Ne vedem noi” este pe locul 14 în topul celor mai urmărite piese pe plan mondial, pe locul 7 în Austria, pe locul 9 în Marea Britanie, pe locul 12 în Germania, pe locul 28 în Spania și pe locul 29 în Italia.

În topul celor mai fresh și urmărite videourilor din întreagă lume în care Smiley și Delia ocupă locul 14 la 24 de ore de la lansare, mai apar pe primele locuri artiști precum Blackpink, BTS, Shawn Mendes, Duă Lipa, sau Billie Eillish, cu cele mai recente și ascultate lansări ale lor, iar în același top, locul 17 este ocupat de Jennifer Lopez& Maluma.

Este o dimineață perfectă! Ne vedem noi a devenit deja Ne ascultați voi! Să lansezi cu 24 de ore înainte o piesă și să afli că ea are deja un loc în topurile din toată lumea și în criteriile ascultătorilor este tot ce-și poate dori un artist. Sunt recunoscător tuturor celor care o ascultă, celor care ne-au ajutat că ea să existe și echipelor noastre”, spune Smiley despre performanțele imediate pe plan internațional ale piesei pe care a compus-o în martie, în autoizolare, imediat după ce a revenit din America, atunci când nu-și putea vedea oamenii iubiți, scrie a1.ro.

Delia și Smiley, colaborare muzicală după 15 ani de la „Secretul Mariei”

În 2005 Smiley, membru Simplu şi „Delia de la N&D” cântau împreună „Secretul Mariei”. Aceea era piesă tematică a serialului cu acelaşi nume de la Antena 1, o telenovelă care a avut mult succes la început de mileniu. „Secretul Mariei” era prima mare telenovelă românească difuzată la Antena 1 şi îi avea ca protagonişti pe Ioan Isaiu şi Anemona Niculescu, fosta membră a trupei A.S.I.A, scrie Click.

Publicat: 06 Oct. 2020, 14:10 Vedete
Pe aceeași temă