Delia, îndrăgostită de un fost prezentator TV din România! Artista a recunoscut tot: „E atât de mișto”

Publicat: 15 apr. 2024, 11:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Delia, îndrăgostită de un fost prezentator TV din România!

Victor Slav a urcat, ieri, pe scena de la iUmor și a făcut show. Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea i-au apreciat prestația. În cel de-al patrulea episod al noului sezon, Victor Slav și-a făcut apariția în platoul emisiunii cu un moment dedicat zilei de 8 Martie, spre entuziasmul tuturor prezențelor feminine.

Delia Matache a apreciat din plin momentul și l-a lăudat pe fostul soț al Biancăi Drăgușeanu. Artista nu a rămas indiferentă la calitățile fizice ale șarmantului brunet și a ținut să sublinieze asta. Cătălin Bordea și-a exprimat revolta, dar a tratat situația cu umor.

Delia Matache, cucerită de Victor Slav. Ce complimente i-a făcut artista în direct la iUmor

,,El e atât de mișto, încât nu trebuie să facă și să spună nimic!’, a spus Delia Matache, în vreme ce Bordea a continuat: ,,Sunteți topite toate, deja nu mai există alți oameni pe planetă, după ce l-ați văzut pe el!’.

,,Cum suportați să vedeți perfecțiunea lângă voi, în fiecare dimineață?’, este întrebarea cu care Victor Slav deschide momentul, spre amuzamentul tuturor, continuând: ,,Bărbatul este, trebuie să recunoaștem, perfect… perfect inutil!’, moment în care Delia face o remarcă la adresa lui Cosmin Natanticu: Vreau să-i arăt unghiul ăsta perfect al tău, să vadă și el cum arată un bărbat frumos!’.

Victor Slav participă la Asia Express cu iubita lui, Selina

Victor Slav și Selina intră în competiția Asia Express. Cei doi se declară încântați de noua experiență pe care trebuie să o trăiască. Victor Slav și Selina au acceptat din primul moment această aventură. ,,Asia Express continuă! Cam asta ne-a venit în minte când am primit propunerea de participare la acest minunat reality show. O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât si reciprocă şi sperăm ca odată cu această aventură să evoluăm frumos ( fizic şi psihic) Habar nu avem în ce ne-am băgat, dar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simţim această aventură prin toţi porii noştri, să dăm cât putem, ce avem mai bun şi indiferent de situatie, să plecăm mai frumoşi sufleteşte şi cu prieteni noi.

Considerăm că pe lângă toată activitatea fizică, cea psihică va avea rolul principal şi bineînţeles că încercăm să privim mereu partea frumoasă a lucrurilor… şi apropo de psihic- sper să plecăm întregi la cap.Toată lumea ne întreabă dacă suntem pregătiţi, noi zicem şi vrem să fim, dar nu ştim de fapt pentru ce ne pregătim mai exact, ne putem doar imagina lucruri. Ştii vorba aia – socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg – cam asta simţim şi noi acum. Şi, ca să tragem o linie, suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine!’, spun ei.

Foto: social media

Publicat: 15 apr. 2024, 11:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×