Deea Codrea de la ”Bravo, ai stil” a născut! Fosta concurentă a adus pe lume un băiețel perfect sănătos

Publicat: 10 Oct. 2021, 10:01 Vedete

Deea Codrea a născut! Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și este în culmea fericirii.

Sâmbătă, 9 octombrie, Deea Codrea a devenit pentru prima oară mămică. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar acum se bucură de momentele petrecute cu el, relatează cancan.ro.

Atât Deea Codrea cât și Andrei erau ferm conviși că vor fi părinți de fetiță, dar iată că Universul le-a pregătit altceva. Până să știe dacă vor avea o fată sau un băiat, ei aveau un nume de fată în minte, Tokyo. Ulterior, după ce au aflat că vor avea un băiețel s-au gândit să-l numească ”Liam”.

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a oferit și primele detalii despre cum a decurs nașterea și le-a promis urmăritorilor săi că va veni și cu alte precizări cât de curând. Momentan, Deea Codrea vrea să stea cât mai mult cu băiețelul ei: ”Suntem bine. Liam este cel mai minunat bebeluș și a venit pe lume în mod natural, în apă, la 3 kilograme și 850 de grame, azi-noapte la ora 04:01, alături de cel mai bun tătic din lume. Revin curând cu update”, a scris Deea Codrea pe Instagram.

Publicat: 10 Oct. 2021, 10:01 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă