Declarație de dragoste la ”Românii au Talent”! Andra, cuvinte înduioșătoare pentru soț: ”Dar pentru că îl iubesc…”

Publicat: 24 apr. 2021, 11:52 Autor: Andreea Voicu Vedete

În timpul emisiunii ”Românii au Talent”, Andra i-a făcut o declarație de dragoste soțului ei, Cătălin Măruță. Iar aceasta a venit, după ce Smiley a întrebat-o dacă și-a ”ales soțul după nume”.

Andra și soțul ei au o căsnicie frumoasă, fericită și sinceră. De-a lungul anilor, ei se mențin în topul preferat al următirilor săi, iar legătura dintre cei doi este extrem de puternică. Recent, în emisiunea ”Românii au Talent” de la Pro TV, Smiley a întrebat-o pe frumoasa cântăreață dacă și-a ”ales soțul după nume”. Neașteptat, însă, imediat a venit o declarație de dragoste din partea artistei pentru soțul ei, la TV, arată Cancan.

Andra: Are şi nume frumos, „Cătălin”!
Smiley: Păi, ce? Tu ţi-ai ales soţul după nume?!”
Andra: Eiii, mi-am ales… Dar ce? Tu ţi-ai ales-o după nume pe Pistol? Pe Gina Pistol… Cum să zici aşa ceva?! Nu… Dar pentru că îl iubesc, iubesc tot ce înseamnă omul ăla…numele, tot.

Andra Măruță rememorează amintiri! Ce nu știai despre copilăria artistei

Cântăreața Andra este una dintre cele mai apreciate din țara noastră. Frumoasă, talentată, mereu cu zâmbetul pe buze, Andra reușește de fiecare dată să aducă zâmbete pe chipurile oamenilor atunci când susține concerte și chiar și când vorbește despre viața personală, familie, copilărie.

Andra Măruță a avut o copilărie foarte frumoasă. Chiar artista a mărturisit câteva secvențe minunate pe care le-a avut cu tatăl ei, după ce a ascultat un cor de bărbați la ”Românii au Talent” și care i-au provocat nostalgie. Pe cântecul din folclorul românesc, Andra obișnuia să adoarmă în copilărie, arată Cancan.

”Foarte frumos. Mie îmi aduce aminte de copilărie pentru că este cântecul pe care tata mă adormea. Pentru mine a devenit un cântec de leagăn și chiar mă gândeam dacă mai aveți un loc liber și pentru tata, vă propun să îl luați și pe el. Nu e departe, o oră și jumătate, două până la Negreni”, a spus Andra.

Florin Călinescu a continuat discuția: ”Partea bună e că acele vremuri au trecut, cântecul nu mai are obiectul muncii de atunci. Dar trebuie să rămână viu pentru jertfa de atunci. Vă dați seama ce adevăr trăit a fost acolo? Acum, după 100 de ani, trebuie să facem un lucru la fel de greu: să ținem țara întreagă. Și o să o ținem cumva”.

 

Sursă foto: arhivă ciao

Publicat: 24 apr. 2021, 11:52 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă