Decizia drastică luată de Andreea Marin și Ștefan Bănică. Are legătură cu fiica lor Violeta

Publicat: 16 apr. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au luat o decizie importantă în legătură cu fiica lor, Violeta. Zâna Surprizelor a declarat că fata ei nu vrea să le calce pe urme și că o susțin.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au împreună o fiică, pe Violeta. Tânăra a fost premiată, alături de mama ei, la Gala Performanței și a Excelenței 2023, și a cântat în concertul tatălui său la pian. Zâna Surprizelor a povestit că și-a învățat fiica să muncească și să nu se folosească de faimă pentru a ajunge departe.

Andreea Marin, despre fiica ei

„Am crescut-o cu bun -simț, fără a da importanță faptului că eu și tatăl ei suntem persoane cunoscute prin natura muncii alese, am lăsat-o să se dezvolte prin forțe proprii, am educat-o cu conștiința că va avea ceea ce va dovedi că merită, nu primind de-a gata orice.

Ea nu gândește în acești termeni – celebritate, notorietate –, ea învață, creează, se dezvoltă și restul vine de la sine, ca o consecință firească. Așa am crescut și eu. Iar ea are și un alt exemplu bun: fratele ei mai mare, Radu Ștefan, pe care îl iubește foarte mult”, a declarat Andreea Marin pentru Viva.

Ce planuri de viitor are Violeta

Zâna Surprizelor a mai spus că Violeta își dorește să facă Dreptul și că ea și Ștefan Bănică Jr. o susțin. Aceasta a declarat că fiica ei este foarte ambițioasă, dar și încăpățânată.

„Decidem împreună ceea ce ține de viitorul ei, cum e firesc, n-aș spune deloc despre Violeta că e răsfățată de niciunul dintre noi, o responsabilizăm, dar o și iubim nespus, și ea știe asta. Violeta îmi seamănă foarte mult: luptătoare, încăpățânată în a-și urma crezul, pentru ea nu există nu se poate. Mă văd în ea, așa cum eram odinioară…”, a mai spus vedeta.

Foto: social media

Publicat: 16 apr. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×