De Florii, Îngerii din Orașul Faptelor Bune au luptat pentru Florin. Miza: 35.000 Euro

Publicat: 26 Apr. 2021, 17:56 General
De Florii, Îngerii din Orașul Faptelor Bune au luptat pentru Florin. Miza: 35.000 Euro

„DE FLORII, PENTRU FLORIN, CAMPIONUL MONDIAL, AM STRÂNS 35.000 EURO!”, acesta a fost mesajul care s-a auzit la finalul zilei cu numărul 2 în Orașul Faptelor Bune ediția de Primăvară, Duminica Floriilor.

Povestea lui Florin a ajuns în sufletele multor români care nu s-au dat la o parte din drumul pe care tânărul îl are de făcut până la recuperarea totală. Ce s-a întâmplat cu tânărul cu ochii verzi?

„Ăsta e cel mai frumos moment al celei de-a doua zile din #OrașulFaptelorBune💗. Pe ecranul televizorului, în direct cu noi, Florin o sărută pe iubita lui Claudia, la câteva secunde după maratonul de donații pentru transplantul cu celule stem al campionului. Florin Mureșan e multiplu campion mondial la karate. E maestru emerit al sportului, decorat și de Casa Regală a României. Vara trecută, o săritură în piscină l-a lăsat paralizat de la gât în jos. A stat aproape 4 minute sub apă. Și, încă din momentele alea, când nu și-a mai simțit corpul, a simțit că va lupta din nou în competiții.

Nimic nu-l poate opri pe Florin. E unul dintre cei mai mari luptători pe care i-am cunoscut. Crezul lui în viață e impresionant. O să țin minte toată viața vorbele lui: “Atâta timp cât viața mă lasă să deschid gura ca să mă agăț cu dinții de ea, mă ridic în patru labe, din patru labe promit că mă ridic în genunchi, din genunchi promit că mă ridic în picioare. Florin va merge din nou. Voi, oamenii Orașului Faptelor Bune, ați strâns peste 35.000 de euro în Duminica Floriilor pentru Florin. Dar, mai presus de asta, e voința acestui campion mondial, a acestui om de neoprit. Mulțumim pentru lecție, Florin! Doamne-ajută!”, a povestit Mihai Morar la câteva minute după ce a declarat ca și rezolvată povestea.

Urmărește povestea lui Florin!

 

Pe lângă povestea campionului de Florii, Florin, Îngerii din Orașul Faptelor Bune au pus mână de la mână și pentru Sarah, pentru ca ea să poată „să alerge pe deal”.

„Sarah alergând pe deal” este povestea care a ajuns în cea de-a treia zi în Orașul Faptelor Bune. Este un vis mare al unor părinți puternici. Și a devenit și visul nostru, al oamenilor din „orașul de deasupra orașului”. Micuța Sarah s-a născut prematur. La naștere n-a cântărit mai mult de un 1 kg. Fetița suferă de tetrapareză spastică și strabism. Ea a fost operată de strabism și, datorită recuperării timpurii și constante, Sarah și-a recuperat total funcționalitatea membrelor superioare. Pentru a putea să alerge pe deal, Sarah are nevoie de o intervenție chirurgicală ale cărei costuri se ridică la 23.000 de dolari. Banii s-au strâns. Sarah se pregătește de operație.

Urmărește povestea lui Sarah!

Momentele frumoase curg neîncetat. Povești de viață, experiențe, suferințe, dar și finaluri fericite. ZUper echipa de oameni frumoși „închiși” pentru 7 zile la etajul 18 al Hotelului InterContinental din București continuă să aducă aproape oameni care au nevoie de oamenii care au de unde. Pe lângă emoțiile poveștilor care se derulează minut de minut pe toate platformele Radio ZU, în fiecare seară, după ora 22.00, #MuzicaAia vine cu un boost de energie pozitivă, menită să pregătească vibe-ul pentru a doua zi.

Voi, Forza ZU, ne-ati arătat că nu doar de Crăciun se pot întâmpla minuni, ci oricând se adună împreună oameni buni. Voi sunteți motivul pentru care, de Paște, Iepurașul reînvie Orașul.. Acesta este mesajul pe care Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Tea Teodorescu, Răzvan Popescu, Adi Mihăilă „The Hitman”și Raluca Benavides îl transmit românilor de pretutindeni care, de 6 ani, sunt îngeri în Orașul Faptelor Bune. Și în această ediție specială „Orașul Faptelor Bune” de Paște, cei 7 DJ-i aleg să plece din sânul familiilor lor și să locuiască 24 de ore din 24, timp de 7 zile, în acest oraș în care faptele bune sunt monedă oficială.

Poveștile celor care au nevoie de ajutor vor putea fi înscrise pe platforma dedicată an de an campaniei pe radiozu.ro. Cazurile din Orașul Faptelor Bune care vor fi gestionate si susținute de către Fundația Mereu Aproape, vor avea la dispoziție două conturi bancare, unul de Lei și unul de Euro, comunicate public pentru donații dedicate acestor cazuri.

România, de bine e nevoie mereu! Ascultă Radio ZU! Urmărește 7 zile din 7 Orașul Faptelor Bune! Și în 2021, construim un oraș deasupra orașului!

Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live și pe pagina de facebook a Radio ZU, dar și pe ZU TV.

Orașul Faptelor Bune este organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

********************************

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

Publicat: 26 Apr. 2021, 17:56 General
Pe aceeași temă