De ce Valentina Pelinel nu plânge niciodată în fața copiilor ei și ai lui Cristi Borcea: „Nu vreau să mă vadă tristă. Eu sunt mai sensibilă și…”

Publicat: 20 apr. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu consolidat și sunt căsătoriți din anul 2018. În emisiunea Corneliei Ionescu, fostul manechin a descris dinamica din relația lor, susținând că ea este mai sensibilă, în timp ce afaceristul se exteriorizează mai greu. Valentina Pelinel a dezvăluit că nu plânge niciodată de față cu cei trei copii, chiar dacă este apăsată de griji și probleme.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au început relația în 2014 și abia câțiva ani mai târziu au ajuns în fața ofițerului de stare civilă. Cererea în căsătorie a avut loc la telefon, afaceristul fiind extrem de hotărât și direct din fire. Cei doi sunt părinții a trei copii, Milan, Indira și Rania, pe care îi cresc cu multă afecțiune, atenție și dedicare. Valentina Pelinel își ascunde suferința și nu plânge niciodată în fața copiilor, deși este o fire sensibilă și se eliberează de emoțiile negative în acest mod.

Valentina Pelinel nu plânge niciodată de față cu copiii ei și ai lui Cristi Borcea

Vedeta l-a descris pe soțul ei ca fiind puternic și destul de rezervat în a-și exprima emoțiile. Spre deosebire de Cristi Borcea, ea recunoaște că este o fire mai sensibilă și se descarcă prin plâns, găsind un adevărat punct de sprijin în partenerul de viață. Totuși, fostul manechin nu-și exteriorează niciodată suferința de față cu copiii, ci păstrează o atitudine caldă și optimistă.

„Cristi este puternic, nu se exteriorizează. Eu sunt mai sensibilă și plâng, dar e bine că te descarci. E normal că el îmi este cea mai apropiată persoană, plâng pe umărul lui. În fața copiilor nu am plâns niciodată. Nu vreau să mă vadă tristă niciodată, în fața lor e totul pozitiv. Și dacă sunt tristă, nu vreau să mă vadă’, a susținut Valentina Pelinel pentru WOWnews.

Foto: scoial media

Publicat: 20 apr. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×