De ce un job în videochat?

Publicat: 29 Oct. 2020, 17:16 News

Dacă vorbim despre industriile care și-au mărit cifra de afaceri în 2020, cea mai instabilă perioadă din perspectiva economică din ultimii ani, videochatul este cu siguranță în fruntea listei. Odată cu limitarea activităților sociale și adaptarea regimului de lucru la domiciliu, nevoia oamenilor de a-și infrunta singurătatea a fost catalizatorul care a dus la un boom al încasărilor pentru modelele și studiourile de videochat. Acestea nu numai că nu și-au întrerupt activitatea, dar au înregistrat o creștere a numărului de aplicanți la anunțurile de angajare videochat, în contextul închiderii sectorului ospitalier.

Iar dacă o parte dintre cei care și-au încercat norocul în domeniul videochatului au realizat că jobul nu li se potrivește și au renunțat la el în doar câteva zile, nu puține sunt tinerele care au înțeles că nu te poți îmbogăți peste noapte, nici măcar din videochat. Acestea au ales să persevereze și, de la începutul pandemiei până acum, au strâns în conturi câteva mii de dolari.

De ce să intri în lumea videochatului?

Dacă vorbim despre motivele pentru care jobul de model videochat devine din ce în ce mai popular în rândul tinerelor, este ușor de intuit faptul că salariul motivant ocupă primul loc pe listă. Însă, lăsând deoparte satisfacțiile financiare, un job într-un studio de videochat te va ajuta să îți dezvolți cunoștințele de limbă străină și psihologie. Astfel, vei învăța să comunici mult mai ușor cu orice tipologie umană, iar limba engleză nu va mai avea niciun secret pentru ține.

În timp, vei câștiga încredere în tine și vei ajunge să te iubești așa cum nu ai făcut-o vreodată și vei înțelege că nimic din ceea ce îți propui nu este imposibil de realizat. În urma ședințelor foto profesionale vei descoperi top-modelul din tine și vei învăța unghiurile care te pun cel mai bine în valoare, astfel că nu vei mai avea niciodată emoții în fața aparatului.

Programul flexibil îți va permite să îți petreci timp cu persoanele dragi din viața ta, să îți dezvolți hobby-uri, să călătorești în locurile la care doar ai visat și să investești timpul în lucrurile și experiențele care te fac fericită.

Cum ajungi model de top?

Dacă te atrage ideea de a deveni model de videochat, trebuie să știi că un model de top câștigă peste 10.000$ lunar. Care este secretul din spatele încasărilor fabuloase? Ambiție, chef de muncă, multă răbdare și un studio de videochat specializat în formarea modelelor de top.

Charm Studio este studioul ideal pentru orice tânără care își dorește să ajungă la încasări de top, indiferent dacă are sau nu experiență în domeniu. Dacă ai peste 18 ani împliniți și cunoști limba engleză la nivel conversațional poți programa un interviu la unul dintre sediile Charm Studio din București.

Ar putea fi cea mai bună decizie pe care ai luat-o vreodată și începutul celei mai frumoase etape ale vieții tale.

 

 

 

Publicat: 29 Oct. 2020, 17:16 News
Tags:
Pe aceeași temă