De ce s-a despartit Bianca Dragusanu de Tristan Tate! Ce s-a intamplat intre cei doi, in doar o luna de relatie

Publicat: 18 Jul. 2018, 19:34 Vedete

Dupa ce s-a despartit de Victor Slav, blonda s-a despartit de cateva zile si de Tristan Tate.

Vestea a fost cat de cat socanta desi gurile rele sustin ca relatia celor doi a fost o facatura. Dar apropiatii din anturajul vedetei au marturisit de ce s-a despartit Bianca Dragusanu de Tristan Tate. Se pare ca blonda nu face fata petrecerilor pe care iubitul ei vrea sa le onoreze.

Bianca Drăguşanu (36 de ani) şi Tristan Tate (30 de ani) nu mai formeaza un cuplu. Cu toate ca pareau indragostiti, cei doi se intalnesc din ce in ce mai rar. De vina este stilul de viata agitat al tanarului de 30 de ani. Acesta vrea ca iubita lui sa stea in club, pana dimineata, cu el.

Cum Bianca Dragusanu are o fetita si o emisiune matinala, nu isi permite sa piarda ore de somn. In plus, Tristan Tate a plecat in vacanta in Cipru alaturi de prieteni. Cu toate ca escapada a fost programata inainte ca el si Bianca sa aiba o relatie, blonda s-a suparat pe el.

Conform click.ro, Bianca Dragusanu se vede din ce in ce mai rar cu Tristan. A inceput sa petreaca mai mult timp cu prietenele ei si cu fiica sa. „Bianca nu îşi face planuri de viitor cu acest băiat, iar asta se traduce prin faptul că ‘Tristan Tate e pe fărăş’. Ea s-a supărat când el la aniversare i-a spus că vrea să petreacă într-un anumit club alături de prietenii lui americani şi englezi, acompaniaţi de o grămadă de domnişoare, aşa că s-a dus la un alt club unde era invitată la ziua unei prietene.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Jul. 2018, 19:34 Vedete
Pe aceeași temă