De ce nu face Anda Adam al doilea copil: “Ne-a fost foarte greu”

Publicat: 05 Jul. 2018, 18:08 Vedete

Cantareata Anda Adam a spus de ce amana sa mai faca un copil.

Artista a spus cu ce greutati s-a confruntat dupa ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Evelin. Artista are o familie fericita alaturi de partenerul ei, Sorin Andrei, si fiica lor, Evelin.

In ultima perioada, vedeta este intrebata mereu cand va avea cel de-al doilea copil.  “In momentul in care devii parinte, ti se schimba viata, prioritatile. Nu prea am mai dormit in ultimul timp, am foarte mult de recuperat”, sustine Anda Adam.

De ce nu face Anda Adam al doilea copil

De ce nu face Anda Adam al doilea copilInsa declara ca se gandeste serios la un al doilea copil, dar dupa ce va creste Evelin. Prezenta in platoul emisiunii Vorbeste lumea, de la Pro Tv, Anda Adam a explicat care este adevaratul motiv pentru ca nu isi doreste acum cel de-al doilea copil.

De ce nu face Anda Adam al doilea copil“Mai stam putin, sa mearga Evelin la gradinita. Acum are doi ani si jumatate. Noi nu avem pe nimeni sa ne ajute. Pana la doi ani am stat singuri cu ea.

De ce nu face Anda Adam al doilea copilAcum avem o bona pentru ca ne-am dat seama ca mai trebuie sa mai facem si noi lucruri impreuna. Ne-a fost foarte greu. Ea nu plange dupa mine, dar intreaba cand se trezeste. I se explica faptul ca sunt la concerte”, a declarant Anda Adam.

Publicat: 05 Jul. 2018, 18:08 Vedete
Pe aceeași temă