De ce nu are Neti Sandu copii: „Este cel mai mare regret al vieții mele”

Publicat: 11 iun. 2024, 09:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Neti Sandu a dezvăluit motivul pentru care nu are copii. Mai mult, prezentatoarea PRO TV a vorbit și despre retragerea din televiziune.

Neti susține că și-ar fi dorit să aibă un copil, cu precizarea că nu știe cum ar fi putut să îl crească mai bine, fără să greșească. Teama moderatoarei ar fi fost aceea de a nu-și proiecta propriile „traume” asupra urmașului său, a spus vedeta TV pentru CANCAN.RO.

De ce nu are Neti Sandu copii

Neti Sandu: O să inventez ceva care mi se potrivește, așa cum am inventat și asta, că nu m-a obligat nimeni. Eu m-am apucat de astrologie după ce am terminat facultatea, pentru că mă plictiseam. Învățasem atât de bine să învăț și dup-aia zic «eu am rămas fără job, nu mai învăț?!», iar apoi m-am apucat de astorlogie. Când o să ies la pensie, o să inventez ceva.

Care este cel mai mare regret al vieții lui Neti Sandu?

Neti Sandu: Cel mai mare regret este că poate era frumos să am un copil. Cred, adică nu sunt foarte sigură, dar era frumos.

Când se retrage din televiziune

Cum credeți că ați fi fost ca mamă, hiperprotectoare sau genul care l-ar fi lăsat pe copil mai liber?

Neti Sandu: Problema asta a fost, că eu cât am fost tânără, credeam că un copil trebuie crescut într-un anumit fel. Dar după vreo 40 și ceva de ani, am descoperit că altfel se cresc copiii. Deci de aia nu știu sigur, dacă era bine să am. Era bine să am în partea a doua a vieții, dar eram prea în vârstă, când am aflat eu cum trebuie crescut un copil.

Când ești prea tânăr riști să greșești?

Neti Sandu: Da, că nu știi. Tu crezi că trebuie să-l crești așa cum ai fost crescut tu. Greșit, pentru că se schimbă moda. Eu am trăit în comunism, nu erau toate cursurile astea motivaționale și de dezvoltare personală care arată cum trebuie crescut un copil și atunci l-aș fi crescut după moda veche și ar fi avut traumele pe care le are generația mea.

Publicat: 11 iun. 2024, 09:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×