De ce le-a cerut Tudor Gheorghe medicilor să îi injecteze heroină! ”Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna”

Publicat: 21 Dec. 2019, 13:35 Vedete

Tudor Gheorghe le-a cerut medicilor din America să îi injecteze heroină, apoi să fie filmat să vadă și el cum se comportă.

Acest lucru nu l-a făcut pentru ”a se distra”, ci pentru a vedea cum ar putea să se comporte și să vadă cum se simte un om drogat. Cântărețul a făcut mărturisiri impresionante.

„Eu sunt actor la bază și m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, și mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, și m-am dus la culcare.

M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama și m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete și o poftă de dulciuri…”, a mărturisit Tudor Gheorghe.

Artistul susține că nu a mai fost curios să încerce și a doua oară să vadă cum este să fii drogat.

„A doua zi mă durea aerul din jurul capului. Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Mi-e groază și când mă gândesc. Le-am spus să nu mai conteze pentru mine când e vorba de droguri. Mă uit la cei care consumă azi și nu îmi dau seama cum se poate”, a recunoscut muzicianul, potrivit Wowbiz.

Publicat: 21 Dec. 2019, 13:35 Vedete
Pe aceeași temă