De ce Carmen Tănase a ales să nu se mai căsătorească, după decesul soțului ei! Actrița este văduvă de peste 20 de ani

Publicat: 09 iun. 2021, 08:51 Autor: Andreea Voicu Vedete

Multe persoane s-au întrebat care este motivul pentru care Carmen Tănase a ales să nu se căsătorească, după decesul soțului ei.

Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon între anii 1989–2000. Împreună au un copil, pe Tudor. Îndrăgita actriță este văduvă de mai bine de 20 de ani, după ce partenerul ei de viață a murit din cauza unei boli cumplite, și anume cancerul. Bărbatul a fost un critic mare de teatru.

”Făceam parte cam din aceeaşi meserie şi discutăm foarte mult, ne completăm în păreri. El era o fire cumpătată, eu – vulcanică. El a fost pentru mine şi soţ, şi tată, şi prieten. Era mai mare ca mine cu 17 ani, şi odată m-am trezit strigându-l «tată». Se amuza. L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani. La început nu am vrut să mă căsătoresc, să ne lege un act, numai că au intervenit nişte chestii tehnice. Dacă nu aveam buletin, nu puteam să mă mut în Bucureşti. În drum spre ofiţerul stării civile i-am spus că s-ar putea să spun nu. L-am ţinut în şah până acolo. El era credincios şi a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieţii lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreţi după aia”, mărturisea Carmen Tănase, arată Click.

Carmen Tănase nu s-a mai recăsătorit, după moartea soțului

”Din păcate, am ştiut de la început, dar am crezut că există minuni. Exagera mult cu ţigările şi am început să găsesc pe sub pat hârtiuţe cu sânge. El, într-un fel, a ştiut de la început. S-a dus la doctor şi, după rezultat, a trecut pe lângă mine, a intrat în cameră şi nu a mai ieşit câteva ore. A venit apoi la mine şi mi-a spus: «Uite, eu am cancer». A căzut casa pe mine!”, a mai spus ea despre momentul în care a aflat că soțul e bolnav.

Însă, după moartea soțului ei, Victor Parhon, actrița Carmen Tănase nu și-a refăcut viața sentimentală, chiar dacă a avut pretendenți. Actrița a ales să pună accent pe carieră și pe creșterea fiului lor, Tudor. Ea mărturisea în urmă cu ceva vreme că nu s-ar mai vedea căsătorită cu niciun alt bărbat, scria Tabu.ro.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 09 iun. 2021, 08:51 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă