De ce boală secretă suferă Gabriel Cotabiță. Acum s-a aflat de ce transpira excesiv!

Publicat: 14 Jan. 2022, 15:16 Vedete

Problemele de sănătate par să se țină scai de Gabriel Cotabiță. Istoricul medical stufos al artistului este deja arhicunoscut, însă există detalii care nu au ieșit, până acum, la iveală.

În luna octombrie a anului trecut, Gabriel Cotabiță a ajuns din nou pe mâna medicilor, la Spitalul Colentina. S-a vehiculat că ar fi avut simptomele de accident vascular, însă adevărul este altul.

Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav”, a declarat artistul la acea vreme.

Se pare că, după externare, pentru că se simțea bine, cântărețul ar fi mers în Londra pentru o scurtă vacanță, însă după aceea lucrurile s-ar fi complicat. În urma analizelor, medicii ar fi descoperit noi probleme de sănătate. Mai multe detalii despre diagnostic, pe CANCAN.RO.

Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță după s-a infectat cu Covid

Gabriel Cotabiță a fost diagnosticat cu Covid-19 la începutul anului 2021. El a învins boala și a dezvăluit că ea a lăsat urme neobișnuite. Artistul spune că, după Covid, vederea i s-a îmbunătățit și a renunțat la ochelari.

Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”.

A fost în comă trei săptămâni

Pe 8 mai 2015, Gabriel Cotabiţă a fost luat cu salvarea de la sala de sport, în stop cardio-respirator.

După trei săptămâni de comă, artistul a reînvăţat să trăiască. A făcut recuperare fizică, dar şi psihică. „70% din memorie mi-am recuperat-o cu ajutorul cuvintelor încrucişate”, a declarat artistul de 66 de ani.

La vremea respectivă s-a speculat că, pentru a fi la înălţime, artistul ar fi apelat la pastile pentru potenţă, iar medicamentele i-ar fi provocat accidentul vascular emobolic. La patru ani de când a văzut moartea cu ochii, Cotabiţă şi-a recăpătat 70% din memorie şi iată că el spune că sexul contează enorm într-o relaţie.

Dragostea trece şi prin sex. Înainte ajungeai mult mai greu la sufletul omului pentru că nu aveai telefoane mobile. O dată mi-am dat întâlnire cu o fată pe un ger cumplit, am aşteptat fiecare în staţii de autobuz diferite. A doua zi mi-a spus că sunt un nesimţit”, a povestit el.

 

 

Publicat: 14 Jan. 2022, 15:16 Vedete
Pe aceeași temă