De ce barbatii trebuie sa atinga sanii unei femei, ZILNIC? Ce se intampla in corpul lor, cand o fac

Publicat: 21 Jul. 2019, 14:36 Life

Cu siguranta te-ai intrebat, si nu doar o data, de ce barbatii sunt obsedati si vor sa puna mereu mana pe sanii femeilor.

De ce barbatii trebuie sa atinga sanii unei femei, zilnic? Iata ca a venit si raspunsul! S-a aflat de ce sunt asa innebuniti dupa nurii unei femei. Specialistii au lamurit situatia si sustin ca totul are legatura cu stresul si anxietatea, informeaza csid.ro.

Universitatea de Medicină din Santa Fe, Columbia, a realizat un studiu pentru a oferi un raspuns cat mai concret la aceasta problema. Specialistii au descoperit ca atingerea de catre barbati a sanilor unei femei ajuta la reducerea anxietatii.

De ce barbatii trebuie sa atinga sanii unei femei

De ce barbatii trebuie sa atinga sanii unei femei
De ce barbatii trebuie sa atinga sanii unei femei

Rezultatele sunt spectaculoase datorita procentului destul de ridicat. Se pare ca o simpla atingere a unui san, chit ca exista sau nu o relatie intre barbat si femeia respectiva, reduce anxietatea. Dar, in momentul in care cei doi sunt prieteni, anxietatea e redusa cu 90%!!! WOW :O

‘Trage si impinge’, pozitia care innebuneste barbatii! Femeile nu trebuie sa faca nimic, ei depun toata munca!

De ce? Pentru ca barbatul are o incredere mai mare in femeile cu care este prieten si nici nu se simte jenat sa le atinga sanii. Studiul a fost realizat pe 200 de barbati. Varstele lor au fost cuprinse intre 20 si 60 de ani. Specialistii nu recomanda aceasta ‘terapie’ din motive lesne de inteles.

Pozitia sexuala inspirata de Wimbledon: Drop Shot! Crezi ca poti sa o faci cu partenerul tau?

”Dacă prietena mea mă lasă să-i ating sânii devin anxios”, este raspunsul comun pe care barbatii care au participat la studiu l-au oferit. Asa ca, daca iubitul vostru trece prin clipe grele, doamnelor, acum stiti cum sa il ajutati 🙂

‘Galeata dragostei’ e pozitia sexuala a verii! Barbatul se simte urias, iar femeia tipa de placere!

Carligul, pozitia sexuala care a innebunit cuplurile. Cum se face? Barbatii sunt cei mai avantajati

Publicat: 21 Jul. 2019, 14:36 Life
Pe aceeași temă