De ce a fost dată afară Bianca Drăgușanu de la Kanal D! Vedeta a rămas fără emisiune: ”Mă bucur, meritam ceva mai bun”

Publicat: 02 sept. 2023, 13:23 Autor: Camelia Vedete

De ce a fost dată afară Bianca Drăgușanu de la Kanal D! Vedeta a rămas fără emisiune: ”Mă bucur, meritam ceva mai bun”.

Teo Trandafir nu-i singura vedetă de top dată afară de Kanal D. Bianca Drăgușanu a fost pusă și ea pe liber, după ce vedeta și-a exprimat, nu de puține ori, nemulțumirile privind emisiunea pe care o prezenta, întrucât nu era pusă în evidență așa cum și-ar fi dorit.

Contactată de CANCAN.RO, iubita lui Gabi Bădălău a confirmat, în exclusivitate, că nu va mai prezenta emisiunea Detectorul de minciuni.

„Știam, nu mă suprinde, oricum, din toamnă nu mai aveam timp pentru acest proiect. Cred că sunt singura care se bucură de această decizie…

A fost o experiență drăguță, dar știu că voi primi ceva mai bun, pentru că merit mai mult de atât. N-am nimic ce să le reproșez, sper să ne reîntâlnim într-un alt proiect mai mișto, care să mi se potrivească și în care să mi se pună în valoare și ținutele, în concordanță cu atitudinea mea. Mereu e loc de mai bine.

Nu duc lipsă de oferte, pe lângă faptul că am o activitate intensă și-n alte domenii”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Ce discuții a avut Bianca Drăgușanu cu producătoarea emisiunii

Totodată, Bianca Drăgușanu și-ar fi dorit să i se pună în evidență și ținutele, mai ales că venea cu cel puțin 3-4 în bagaj.

„Ce a fost rău pentru Bianca este că făcea o emisiune cu repetiție și se ducea cu 3-4 rânduri de haine după ea, dar i se vedea doar capul! Ea nu era pusă în evidență, nu era ceva plăcut pentru ea. Nu era ceea ce își dorea, dar o făcea, că veneau niște bani din altă parte. Bianca chiar i-a spus producătoarei că dacă nu se schimbă ceva, nu mai vine din toamnă.

Când a filmat ultima ediție, acum vreo lună, a anunțat că-și dorește schimbarea formatului. Altfel, ea nu mai vine. Pentru că o dezavantajau luminile și pentru că nu era o emisiune pe care și-o dorea. Ei îi place să se plimbe, să se fâțâie prin platou, ori în emisiunea ei nu e deloc așa, i se vedea doar capul”, a adăugat aceeași sursă din interiorul televiziunii Kanal D.

Secretul siluetei vedetei Kanal D 2: Bianca face sport, are alimentație echilibrată și frecventează clinicile de înfrumusețare

Așadar, Bianca Drăgușanu mănâncă, nu trăiește doar cu apă…

Dacă nu aș mânca, nu aș avea energie să fac toate lucrurile într-o zi. Copilul are deja 25 de kilograme și mai vreau să îl iau în brațe. Cățelul are și el 2 kilograme, si el vrea tot în brațe. Rochiile la fel, sunt foarte grele. Eu dacă nu aș mânca, nu aș putea să merg la sală. Uite, în geantă am un baton proteic. Când am ajuns aici am zis ”Mâncare avem?”. Am întrebat-o pe Luminița dacă este mâncare.

Face sport, ai disciplină și în alimentație…

Secretul este să ai echilibru și felul în care îți trăiești viața să te definească. Viața nu este o dietă, viața e să guști din toate lucrurile, să nu pui frână la nimic, dar cu măsură. Adică nu mănânc pizza dimineața, seara, la amiază sau pizza cu cartofi prăjiți. Ori mănânc pizza, ori mănânc cartofi prăjiți, și dacă mănânc pizza, nu o mănânc toată, mănânc 2, 3 felii, decent. După zic frână că oricum eu pot să mănânc mult, dar pot să mănânc și puțin și să mă satur. Depinde cum îți controlezi creierul, emoțiile, cum îți stăpânești toate lucrurile acestea.

Sport faci, alimentație corespunzătoare ai…La clinicile de înfrumusețare mai mergi? Ce proceduri îți faci? Ce tratamente?

Eu sunt dependentă de clinicile de înfrumusețare și de operațiile estetice, de botox, de acid hialuronic. Eu și când nu îmi fac ceva, tot mă gândesc să fac ceva. Eu și în pauzele mele când nu fac și deja au trecut vreo 2 ani sau 3, mi-am făcut doar botox care e ceva superficial, sau acid hialuronic, care la fel.

Publicat: 02 sept. 2023, 13:23 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă