De ce a ales Simona Pătruleasa o școală privată pentru fiica ei: „Îmi doream mai multe reguli”

Publicat: 15 mai 2024, 10:00 Autor: Iordache Denisa Vedete

Simona Pătruleasa a luat o decizie importantă în ceea ce priveşte viitorul fiicei sale. Prezentatoarea TV a mutat-o pe Ingrid de la şcoala de stat la care a învăţat în ultimii ani, la o şcoală privată. Recent a dezbătut acest subiect şi a explicat ce motive au stat în spatele hotărârii. Iată ce a spus!

Cunoscuta prezentatoare de știri de la Kanal D, Simona Pătruleasa,  este foarte implicată în educația și creșterea fetiței sale în vârstă de 12 ani, Ingrid. Prin urmare, vedeta a făcut de curând o alegere importantă pentru viitorul fiicei sale.

O schimbare importantă

Ingrid și-a petrecut primii ani de școală într-un sistem de învățământ de stat, dar mama ei a decis să o mute la privat din cauza unor nemulțumiri legate de regulile și calitatea educației din școlile de stat. Mai mult, experiența din trecut ca învățătoare a prezentatoarei a ajutat-o pe aceasta să observe mai atent neregulile din interior: „Am avut niște dezamăgiri în sistemul de stat și am ales în siguranță”, spune aceasta pentru cancan.ro

Şi a continuat: „Îmi doream mai multe reguli, îmi doream uniformă, îmi doream să nu fie telefon la școală și pentru că în sistemul de stat nu existau regulile astea, am preferat să o mutăm undeva unde există”.

De asemenea, vedeta își implică fiica și în diferite activități care să îi dezvolte capacitățile, cum ar fi lecții de pian, tenis și cursuri de limbă germană.

Simona Pătruleasa, despre regulile pe care trebuie să le respecte fiica ei

Simona Pătruleasa își învață fiica să muncească încă de la o vârstă fragedă pentru ceea ce își dorește și să nu risipească banii. Deși Ingrid provine dintr-o familie înstărită din punct de vedere financiar, prezentatoarea nu îi oferă fiicei totul pe tavă, pentru că îşi doreşte ca tânăra să aprecieze ceea ce are.

 

 

Sursa foto: social media

Publicat: 15 mai 2024, 10:00 Autor: Iordache Denisa Vedete
Pe aceeași temă
×