De 3 ani de zile, Metropola TV este televiziunea familiei tale

Publicat: 14 aug. 2023, 20:53 Autor: ileana.ghinea Arhiva
De 3 ani de zile, Metropola TV este televiziunea familiei tale

Pe 15 august 2020, în zi de mare sărbătoare din punct de vedere religios, Sfânta Maria, Metropola TV emitea pentru și din dragoste pe oamenii pe care-i vrea informați corect și echidistant, pentru românii care-și doresc să se bucure de un melanj echilibrat de știri, divertisment, cultură generală.

De-a lungul celor trei ani, pragul studioului Metropola TV a fost trecut de personalități de renume din România, de vedete urmărite de comunități importante de fani, dar și de oameni cu povești de viață senzaționale.

3 ani de Metropola TV vor fi marcați de o serie de ediții special concepute de echipa Metropola TV, ediții care-și vor păstra „De ce-ul” propus încă de la început.

Mariana Zberianu vine de la ora 19:00 cu o „Ediție Specială” (live), dedicată Zilei Marinei.

În zi de mare sărbătoare, telespectatorii Metropola TV nu aveau cum să nu o întâlnească pe Frătzi, într-o ediție specială „Frătzi a aflat cum au trecut 3 ani”. Așadar, de la ora 20:00, Andreea Frățilă îi provoacă pe colegii ei să răspundă la această întrebare.

De la ora 21:00, telespectatorii sunt invitați să se așeze comod în fotolii pentru că Metropola TV difuzează filmul artistic „Filantropica”.

Metropola TV este televiziunea familiei tale!
FRECVENȚE METROPOLA TV:

👉 RCE-RDS – poziția 41 HD și 42 SD
👉 TELEKOM Canal 804
👉 INES IPTV HD I NextGen SD, analog/digital – Canal 12
👉 ORANGE TV Canal 38 & Orange TV GO I
👉Vodafone – Canal 804
👉 ONLINE www.metropolatv.ro

Publicat: 14 aug. 2023, 20:53 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă