Daniela Gyorfi și-a făcut o nouă operație estetică! Cât a plătit ca să arate cu 10 ani mai tânără

Publicat: 09 Jul. 2020, 08:58 Vedete

La 51 de ani Daniela Gyorfi se menține extrem de bine. Încă face furori în costum de baie, atunci când se afișează la mare sau la piscină. După intervențiile pe care și le-a făcut pentru mărirea sânilor și corectarea nasului, artista a decis că este momentul să se ocupe acum de mâinile ei pe care a simțit nevoia să le întinerească!

Gyorfi a recurs astfel la un procedeu estetic care i-a întinerit mâinile cu 10 ani și este foarte încântată de forma lor finală! Un astfel de tratament pentru mâini costă de regulă 3.000 de lei.

Daniela Gyorfi și-a făcut o nouă intervenție estetică

Artista a reînceput seria concertelor pe litoral și nu numai și trebuie să arate țiplă!

Pentru mâini și regenerarea pielii se folosește hidroxiapatita de calciu. Structura produsului injectat permite refacerea colagenului din piele dând un aspect mai hidratat și mai suplu a zonei. Totodată spațiile interdigitale și desenul venos de pe fața dorsală a mâinii se atenuează. Remanența produsului este de 1, 5-2 ani și nu este afectat de variațiile de temperatură. Dacă o doamnă are 50 de ani și recurge la o astfel de procedura, mâinile ei vor arăta după intervenție ca de 35-40 de ani. Doamna Doctor Conf. Ana Maria Oproiu s-a ocupat de mâinile Danielei Gyorfi și acum se vede diferența!„, ne-a mărturisit doctorul Jona Yousif. Artista și-a făcut recent și dantura, care a costat-o 16.000 de euro

Publicat: 09 Jul. 2020, 08:58 Vedete
Pe aceeași temă