Daniel Onoriu, în stare gravă la Floreasca! Ce a pățit nepotul lui Gabi Luncă după ce și-a micșorat stomacul

Publicat: 06 Dec. 2021, 11:59 Vedete
Daniel Onoriu, în stare gravă la Floreasca! Ce a pățit nepotul lui Gabi Luncă după ce și-a micșorat stomacul

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, a fost internat de urgență la Floreasca, în stare gravă, după ce a suferit o operație de micșorare a stomacului. Intervenția a avut loc în Turcia.  

Sora lui Daniel Onoriu, Rebeca, este cea care a făcut anunțul dramatic. Pilotul are nevoie de sânge, grupa A2, pentru a supraviețui.

De patru zile suntem terminați. Daniel e în stare critică, este nevoie de sânge din grupa A2 pentru el. Următoarele ore sunt decisive pentru el! Sper din tot sufletul să nu-l pierdem și pe el, ca pe mama! Fac apel la toți oamenii de bine să meargă să doneze sânge pentru Daniel la Spitalul Floreasca. Eu nu știu de ce a făcut el operația în Turcia, că nu avea probleme mari cu greutatea. A vrut să arate mai bine! ”, a declarat disperată Rebeca Onoriu pentru click.ro.

Daniel Onoriu a mai fost în comă în urma unui accident

Pilotul Daniel Onoriu, în vârstă de 43 de ani, a mai văzut moartea cu ochii, în urmă cu câțiva ani. El a avut în trecut un accident înfiorător de motocicletă. S-a întâmplat în 2006, în seara seara meciului Middlesbrough-Steaua București. Atunci când cunoscutul pilot a intrat în plin într-o mașină care nu i-a acordat prioritate. Daniel Onoriu s-a ales atunci cu coastele rupte și stomacul perforat și a stat nu mai puțin de 9 zile în comă.

 

Publicat: 06 Dec. 2021, 11:59 Vedete
Pe aceeași temă