Daniel Buzdugan s-a testat pentru coronavirus: ”Toți cei care v-ați vazut cu mine în ultimele două săptămâni, bateți o cruce mare ca pe Caraiman”

Publicat: 04 Aug. 2020, 09:29 Vedete

Omul de radio Daniel Buzdugan a mers la mall-ul din Băneasa pentru a-și face testul pentru coronavirus, având în vedere că acesta urmează să plece în vacanță în Creta.

De teamă că ar putea suferi de acest virus, dar și pentru că este nevoit să îl facă, Daniel Buzdugan a mers în parcarea centrului comercial unde se fac teste pentru coronavirus. Chiar în această dimineață i-au venit rezultatele la testul pentru coronavirus și este negativ!

„Un chip livid așteptând testul COVID . Toți cei care v-ați vazut cu mine în ultimele două săptămâni bateți o cruce mare ca pe Caraiman , ca să ies negativ , deși eu sunt un tip pozitiv de fel 🙂 va pup și vă dau de veste cum stă treaba cu mine: ori la bal , ori la spital

Testul l-am făcut la Băneasa în parcare și nu a fost coadă deloc. Este suportabil testul îți bagă un bețișor pe gât și pe nas totul foarte simplu”, a scris Daniel Buzdugan pe rețelele de socializare.

Un chip livid așteptând testul COVID . Toți cei care v-ați vazut cu mine în ultimele două săptămâni bateți o cruce mare…

Publicată de Daniel Buzdugan pe Luni, 3 august 2020

Daniel Buzdugan este un om credincios

Omul de radio se declară liniștit și împăcat cu cine este astăzi, ba chiar se „aruncă” să facă mărturisiri tulburătoare, metaforice absolut . „Dacă aș muri mâine nu mi-ar părea rău”.

Și, totuși, de unde această asumare și liniște: din familie. „M-am născut într-o familie în care se glumea foare mult, fiecare membru al familiei mele era un personaj. Un alt lucru bun pe care mi l-a dat viața este că am avut bunici la țară, într-o zonă plină de tradiții, în județul Neamț. M-am născut la Iași, însă rădăcinile mele se află în județul Neamț. Un alt avantaj este faptul că provin dintr-o familie religioasă. O familie cu frică de Dumnezeu, o familie care m-a învățat că nu poți să faci tot felul de lucruri fără să te gândești ce e cineva acolo sus. Cineva care te privește și te ține în brațe!”.

Publicat: 04 Aug. 2020, 09:29 Vedete
Pe aceeași temă