Daniel Buzdugan, ritual de Paste. Ce face vedeta in Saptamana Mare, seara de seara: „Am trait la tara si asa am fost invatat”

Publicat: 03 apr. 2018, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Daniel Buzdugan, ritual de Paste. Ce face vedeta in Saptamana Mare, seara de seara: Am trait la tara si asa am fost invatat

”Atunci când dai de greu, înseamnă că ești pe drumul cel bun. Trebuie să ne bucurăm de sacrificiu, de lucrurile grele pe care le întâlnim pe drum!”

Înainte de Paște i-am făcut o vizită lui Daniel Buzdugan. L-am găsit fresh, deși tocmai terminase matinalul de la Radio ZU. Din momentul în care ne-a venit ideea să facem acest interviu, am știut că trebuie să fie înainte și despre Paște.

Sigur… discuția a deviat în zone care țin de omenie, de lecții pe care ar trebui să le învățăm, de ce înseamnă timp de calitate, ce înseamnă să ierți și de ce este bine să o facem.

Daniel și-a adus aminte de sărbătorile pascale din copilărie pe care le petrecea în căsuța mică a bunicii lui și ne-a explicat cum încearca el să-i țină pe cei mici, Maria și Luca, aproape de ce înseamnă tradiție, obiceiuri.

Daniel Buzdugan, ritual de Paste

Daniel Buzdugan, ritual de Paste”Paștele trebuie să fie o perioadă în care trebuie să ne oprim, să respirăm și să facem cu totul și cu totul altceva decât facem în fiecare zi. De aia exista si postul. Am trait la tara si am avut o copilarie fericita. Inainte de Paste, mergeam seara de seara la slujba. Inca ma duc pentru starea de liniste pe care mi-o da corul. E o tihna pe care nu o mai gasesti in anumite locuri. Lucrurile de valoare au nevoie de multa cautare, nu mergi la orice biserica”, ne-a explicat Buzdu, in exclusivitate.

Daniel Buzdugan, ritual de PasteȘi, pentru că tot a venit vorba despre Daniel Buzdugan tatăl, n-am putut să nu-l întrebăm ce fel de părinte este. ”Există niște lucruri la care nu cedez. De obicei când vor ceva vin, insistă și știu că nu dau înapoi. Sunt oarecum autoritar, dar îi și alint foarte mult, mă joc cu ei, ne plimbăm. Încerc să fiu prieten, dar sunt niște lucruri de la care nu ne abatem.

Daniel Buzdugan, ritual de PasteImi duc copiii des in zone rurale, facem vacantele la tara. Mergem si in strainatate tot in zona rurala. Imi plac ritualurile lor, mai ales la greci. Imi place ca stau la mese lungi si stau de vorba. Nu stau cu telefonul in fata, ei socializeaza face to face. Mi-as dori sa fac Pastele acolo, am inteles ca e foarte frumos. Ei pun mai mult accent pe aceasta sarbatoare decat pe Craciun”, a conchis vedeta.

Cu Daniel Buzdugan poți să stai de vorbă zile întregi și nu te plictisești. Din toată discuția pe care am avut-o am reușit să scoatem esențialul într-un interviu pe care te invităm să-l urmărești mai jos.

Publicat: 03 apr. 2018, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă