Daniel Buzdugan, naș „fară de veste” la nunta lui Flick! Cununia a avut loc într-un loc deosebit

Publicat: 31 Aug. 2020, 09:37 Vedete

Flick și Denisa Hodișan au devenit soț și soție, iar evenimentul a avut loc într-un cadru de poveste, în Creta. Cei doi îndrăgostiți i-au ales ca nași pe Daniel Buzdugan și pe soția acestuia, însă evenimentul l-a lăsat aproape fără cuvinte matinlul de la Radio Zu.

„Suntem nași fără de veste/ în cea mai tare poveste! Am aflat cu o zi înainte că vor ateriza în Creta Flick și Denisa și ne-au anuntat că au aranjat să se căsătorescă chiar aici pe insulă și că… noi o să fim nași:) La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile. Acum sunt deja soț și soție!

Suntem foarte fericiți alături de ei, ne rugăm la Dumnezeu ca să aibă o căsnicie binecuvântată, minim doi copii, multă dragoste și foarte multă răbdare, asta o spun din experiență:) Casă de piatră dragii noștri Flick și Denisa! Să vă țineți veșnic nebunia asta, nebunia asta e ceea ce face viața frumoasă!” a scris Daniel Buzdugan pe pagina sa de Facebook.

Denisa Hodișan, declarație de dragoste pentru Flick

„Sunt cea mai norocoasă și fericită mireasă din lume. Să te am ca soț iubit este o adevărată binecuvântare din cer! Mulțumesc! Flick Domnul Rimă pentru nunta noastră perfectă pe insulă, pentru inelul meu perfect (la care cred că orice fată visează), pentru cât de uimitor ai pregătit fiecare detaliu al zilei noastre perfecte. Îți mulțumesc pentru cât de special m-ai făcut să mă simt din secunda în care te-am cunoscut, și vreau să știi că a trăi cu tine este ca și cum ai trăi într-un basm.

Încă de la început, am fost doar eu și tu, iar acest lucru m-a făcut să realizez că este tot ce avem nevoie în această viață pentru a fi completă. Nu mai am ce să cer mai mult de la viață… Tu ești totul pentru mine. Tu ai fost tot timpul. Tu ai fost  Te iubesc!”, a scris proaspăta mireasă pe pagina sa de socializare.

Publicat: 31 Aug. 2020, 09:37 Vedete
Pe aceeași temă