Dani Oțil și-a băgat angajații restaurantului în ședință de urgență! Banii din livrări nu prea îi aduc fericirea

Publicat: 02 May. 2020, 22:00 Vedete

Pentru cei care nu știau, simpaticul Dani Oțil se împarte între două joburi: dimineața merge să prezinte matinalul, iar apoi fuge într-o doară către restaurantul pe care l-a deschis în urmă cu patru ani, și în care și-a investit toate economiile. 

Mari sau mici, toate afacerile au avut de suferit în perioada asta. Dani Oțil, care este nu doar om de televiziune, ci și antreprenor, a știut cum să se ”miște” și nu și-a lăsat business-ul să se prăbușească… de tot.

Vorbim despre un restaurant cu specific sud-american pe care și l-a deschis în urmă cu patru ani. Afacere care și acum îi merge, însă nu așa cum și-ar dori, pentru că prezentatorul s-a reprofilat pe zona de delivery.

Face multe eforturi ca s-o țină pe linia de plutire, iar paparazzii CIAO l-au surprins într-o astfel de zi plină. Imediat după ce și-a terminat matinalul de la Antena 1, Oțil a demarat către Cartierul Francez, acolo unde se află localul, iar pe fața lui se putea citi puțină îngrijorare.

A coborât repede din mașină, și-a luat doar telefonul după el, iar apoi a grăbit pasul spre restaurant căutând parcă soluții la o problemă în timp ce privea mai mult în pământ.

Cu siguranță mintea ageră a lui Dani a găsit o rezolvare la problema lui. După ce, cel mai probabil, și-a băgat toți angajații într-o ședință.

 

Publicat: 02 May. 2020, 22:00 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă