Dani Oțil a comis-o grav, după ce a ”cotit-o” pe interzis! Așa manevre în trafic… rar s-au întâlnit

Publicat: 07 May. 2021, 19:56 Vedete

Dani Oțil trece, fără discuție, prin cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Iubita Gabriela este însărcinată, iar matinalul de la Antena 1 nu-și mai încape în piele de fericire. Este cu capul în nori, iar acest lucru se vede cu ochiul liber și din felul în care șofează pe străzile patriei.

Zilele trecute, Oțil a fost surprins de paparazzi CIAO.RO fix în momentul în care a călcat grav pe bec.

Grăbit, probabil, să ajungă cât mai repede la bancă, matinalul a decis că mai rapid ar fi să o ”cotească” pe interzis și, colac peste pupuză, a mai parcat și neregulamentar. În timpul periplului, vedeta Antenei a preluat și câteva telefoane care, după vibe-ul afișat, păreau mai mult decât importante.

Dani Oțil a comis-o grav! Așa manevre în trafic rar s-au mai văzut!

Pasionat de viteză, cunoscut conducător auto și moto, Dani Oțil nu a fost scutit de mustrările poliției atunci când a fost prins pe picior greșit. Despre momentele în care a rămas fără permis, a povestit chiar Oțil, într-un interviu Libertatea.ro. „Am avut permisul suspendat doar de două ori în viață. O dată pe nedrept, pentru că am făcut cu motocicleta ceva ce face oricine în trafic și am fost țap ispășitor pentru că aveam o față cunoscută. Prima oară în județul Timiș, plecam spre București, trebuia să ajung într-un timp record. Și sătul să văd o mașină de poliție care ne ținea la respect cu clasicul 90 la oră, am forțat un pic o depășire și mi-am luat-o”, a explicat dani Oțil.

Nici în 2020, nu a fost ferită vedeta de ochiul vigilent al legii. În martie anul trecut, Dani Oțil povestea: „Mie mi-au luat carnetul – nu eram de mult timp nici la televizor, nici în București – dar eram pe o reclamă imensă, cât blocul, cu fața mea, scria și numele meu, și polițistul mă întreba: «Și, totuși, cum vă numiți?». A fost singura dată, însă, când mi s-a luat carnetul în București”, a povestit Dani Oțil. „Iată, nu pentru o infracțiune, ci pentru o ambiție!”, a spus Răzvan Simion, în semn de susținere pentru colegul de emisiune.

Altfel… îi dorim lui Dani Oțil să fie sănătos, să se bucure de perioada minunată care-l așteaptă și să fie cu ochii în patru. Ochiul vigilent al legii pare să nu-l scape din vedere.

Publicat: 07 May. 2021, 19:56 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă