Dana Savuica revine in televiziune. La ce post tv o poti urmari si ce va prezenta

Publicat: 22 aug. 2018, 11:49 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Dupa ani de absenta constanta la tv, blonda de 48 de ani revine pe micile ecrane.

Dana Savuica revine in televiziune la PRO TV. Fostul model va avea o rubrica saptamanala in cadrul emisiunii ‘Vorbeste lumea’. Prima romanca de a pozat in revista Playboy este pregatita temeinic pentru acest nou debut. Dar Dana Savuica nu este la prima ei emisiune tv.

Vedeta a mai prezentat, in trecut, diverse emisiuni. Toate abordau subiecte pentru publicul feminin. Dana Savuica va fi colega de platou cu Adela Popescu, insarcinata cu al doilea copil al ei si al lui Radu Valcan, si Cove. Aceasta va avea si aparitii saptamanale in platou.

Dana Savuica revine in televiziune la ‘Vorbeste lumea’

Dana Savuica este incantata pentru noua sansa oferita. Vedeta va avea o aparitie pe saptamana. Va difuza cate un reportaj special pentru publicul feminin care o iubeste. Va vorbi despre subiecte ca: epilarea definitiva, tratamente cosmetice, remodelare corporala etc.

Toate reportajele ei sunt documentate si testate chiar de catre prezentatoare. Contractul pe care l-a semnat cu PRO TV nu este exclusiv. Si asta datorita canalului de YouTube pe care il are si de care vrea sa se ocupe in continuare. Acesta apartine unei reviste din Romania.

Publicat: 22 aug. 2018, 11:49 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă