Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au schimbat credința! Ce religie au + momentul care i-a marcat

Publicat: 25 feb. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Ce religie au Dana Nălbaru și Dragoș Bucur! Care a fost momentul care i-a marcat și le-a schimbat credința. 

Dana Nălbaru a hotărât, acum 13 ani, că e momentul să își schimbe religia. Atunci a ales să se pocăiască. Artista a simțit că așa se poate apropia de Dumnezeu.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel că în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele“, a dezvăluit Dana Nălbaru în cadrul podcastului Fain & Simplu.

Dana Nălbaru a recunoscut că nu este făcută pentru viața publică. „Toate lucrurile care au fost prea mult pentru mine, mi-au făcut rău. Mie. Sufletește”. Artista a explicat că de vină a fost expunerea prea mare. „Prea multă lume mă cunoștea”, a mărturisit ea.

De ce s-a pocăit Dana Nălbaru

Partenera lui Dragoș Bucur poveștește că în urmă cu un an, fiul ei a suferit o intervenție chirurgicală destul de grea, iar ea s-a rugat pentru sănătatea lui.

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. (…) Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, a trecut printr-o operație extrem de gravă. Am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem”, a spus fosta solistă de la Hi-Q.

Deși a trecut prin momente grele, Dana Nălbaru nu și-a pierdut niciodată credința. „Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu.

Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. (…) Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Atunci când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…

Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a adăugat vedeta de 46 de ani.

Întrebată ce ar scrie pe o carte de vizită, artista a răspuns: „Dana Nălbaru, roaba lui Iisus, roaba lui Dumnezeu”.

Foto: social media

Publicat: 25 feb. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă