Dana Nălbaru, adevărul despre despărţire: „Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers”

Publicat: 24 iun. 2024, 14:59 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Dana Nălbaru formează în prezent o familie frumoasă alături de Dragoș Bucur, și împreună cresc, așa cum pot și știu mai bine, cei 3 copii pe care îi au împreună. În trecut însă, înainte de a-și clădi un cămin alături de juratul de la „Românii au talent”, artista s-a iubit cu un artist extrem de cunoscut. 

Dana Nălbaru a vorbit recent despre despărțirea de bărbatul pe care l-a iubit nebunește. Puțini își mai amintesc că Dana Nălbaru și solistul trupei Voltaj, Călin Goia, au format unul dintre cele mai în vogă cupluri vreme de aproape 6 ani. Cum și de ce s-a terminat relația lor, a povestit Dana Nălbaru acum ceva timp.

Dana Nălbaru, adevărul despre despărțirea de Călin Goia 

În urmă cu ceva vreme, fosta solistă a trupei Hi-Q mărturisea că relația ei cu Cătălin Goia nu ar fi continuat din cauza lipsei comunicării. A precizat, totuși, că motivele pentru care a prelungit această relație vreme de 6 ani de zile au fost mai multe, fără a intra însă în alte detalii.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație”, a spus Dana Nălbaru, în urmă cu ceva timp.

„Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva și o viață, chiar dacă acel cineva nu-ți este cel predestinat.

Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți… Sunt multe motive pentru care am continuat această relație timp de aproape 6 ani”, a mărturisit Dana, potrivit Verdict.

Dragoş Bucur: „Dana Nălbaru m-a agăţat pe mine în trafic, m-a tot claxonat, iar în cinci zile eram căsătoriţi”

Dragoş Bucur și Dana Nălbaru sunt ceea ce se numește o familie fericită, care se bucură de iubire și înțelegere. Dar sunt puțini cei care știu cum au decis să se căsătorească.

Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Dragoș Bucur și-a spus povestea vieții și a mărturisit că la șase ani de când s-a apucat de actorie, s-a decis să nu-l mai intereseze ce spune gura lumii.

„Nici de bine, nici de rău, adică nu e o chestie de protecție. Eu am propriile mele repere și mai am câțiva oameni a căror păreri contează pentru mine.

O perioadă au fost doi dintre profesorii mei, Mircea Albulescu și Cătălin Naum. Nu mă duceam să-i întreb, dar ascultam ce spuneau. Dana este un reper important pentru mine, de vreo cinci ani a început să fie Sofia, fiica cea mare care face 17 ani și mai sunt câțiva prieteni. Dar și la ei părerile le ascult nișat. Ei sunt oamenii de la care vreau să aud o părere. (…) Oricum o dai, cineva va avea de comentat. Așa că, nu mai bine faci tu ce crezi și lași lumea în pace”, a mărturisit Dragoş Bucur.

foto: social media

Publicat: 24 iun. 2024, 14:59 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×