Dana Istrate, vedeta Metropola TV, model în colecția Ralucăi Soare

Publicat: 17 Dec. 2021, 11:25 News
Dana Istrate, vedeta Metropola TV, model în colecția Ralucăi Soare

Ţinute colorate, autentice, marca Raluca Soare, vor putea fi admirate la galeria Galateca într-o seară de Modă și Stil Autentic: RALUCA SOARE & GUESTS, după un concept și direcție Artistică de Alin Gălăţescu.

Pentru prezentoarea emisiunii „Între prieteni cu Dana Istrate” faptul de a defila într-o prezentare de modă este un lucru inedit, dar şi o provocare.

„Invitaţia designerului Raluca Soare de a purta una dintre ținutele create de ea şi de a defila în cadrul event-ului Anniversaire9.NOI – Stylish Winter Land m-a bucurat enorm! Ma bucur ca orice femeie care are ocazia de a da trup, suflet şi bucurie vie unei creații, unei texturi, unei linii, unei rochii. O rochie este un prilej în plus de a fi, o oglindă în care nu ne uitam, ci ceilalți se uită şi ne vedem pe noi înşine – ca femei, ca linii şi culori, ca textură. Cumva, şi telespectatorii MetropolaTv pot vedea o altă fațetă a mea, faţă de ce sunt obişnuiți zi de zi la emisiunea „Între prieteni cu Dana Istrate”, mărturiseşte Dana Istrate.

Vineri, 17 decembrie, ANNIVERSAIRE9.NOI găzduiește STYLISH WINTER LAND, o seară de Modă și Stil Autentic: RALUCA SOARE & GUESTS, concept și direcție Artistică Alin Gălăţescu.

O prezentare de modă autentică și plină de culoare marca Raluca Soare. Ținute unicat întregite de accesorii unicat realizate de designerii Anayd Blu, Katerini și Nfelt.

Pe Dana Istrate o puteți urmări în cadrul emisiunii „Între prieteni”, difuzată de luni până vineri, de la ora 14:00 la ora 16:00 la MetropolaTV.

Publicat: 17 Dec. 2021, 11:25 News
Pe aceeași temă