Dan Negru, anunț trist! ”A murit într-un azil de bătrâni”

Publicat: 27 Oct. 2020, 12:45 Vedete

Dan Negru, vedeta Antena 1, a scris pe rețelele de socializare un mesaj trist, după ce a aflat că prezentatorul TV Frank Bough s-a stins din viață într-un azil de bătrâni.

Bărbatul, prezentatorul tv în vârstă de 87 de ani, se afla într-un azil de bătrâni. Frank Bough a fost un mare prezentator de la BBC, chiar cel mai bine plătit prezentator all-time al companiei respective. Dan Negru a scris în dreptul imaginii de pe Instragram un mesaj, după ce a aflat vestea.

„Cel mai bine plătit prezentator tv din Anglia din toate timpurile a murit intr-un azil de bătrâni la 87 de ani. Frank Bough a fost icon-ul BBC mai bine de 40 de ani și încă e considerat hostul cu cel mai mare salariu din istoria BBC. Showul lui de Crăciun din 1977 încă deține recordul de audiență la BBC cu peste 26 milioane de telespectatori.
Ultima fotografie i-au făcut-o cei de la The Sun: Frank Brough plimbându-se in azilul de bătrâni…”, a scris Dan Negru, pe contul său de Instagram.

Carantina, „nimic nou” pentru Dan Negru

Despre perioada de carantină, în care aproape toată lumea a stat în izolare, prezentatorul de televiziune spune că nu i-a fost prea greu. „Sincer, n-am învățat nimic. Am întrebat în stânga și dreapta printre prietenii mei și niciunul n-a învățat nimic din experiența asta. Nici nu cred că era ceva de învățat. Schimbările bruște nu sunt o noutate pentru noi.  Familia mea a trecut prin astfel de schimbări când mama, tata, bunicii au fost deportați peste noapte în Bărăgan pentru că erau „chiaburi”, așa erau numiți țăranii înstăriți de către comuniști. Schimbarea aia a fost tot peste noapte. I-au ridicat și i-au deportat într-o noapte. Apoi, 45 de ani ai mei n-au mai avut voie să între în casele pe care ei le-au construit. Am făcut-o eu, nepotul care a venit”a declarat Dan Negru, pentru Ciao.

Publicat: 27 Oct. 2020, 12:45 Vedete
Pe aceeași temă