Dan Negru a dat vestea momentului în televiziune! Ce surprize îi așteaptă pe telespectatori

Publicat: 27 Oct. 2021, 10:31 Vedete

„Regele audiențelor”, Dan Negru a dat vestea momentului în televiziune anunțând că și anul acesta va fi prezent la datorie, în noaptea dintre ani. Mai mult decât atât, celebrul prezentator de la Antena 1 a dezvăluit și ce surprize îi așteaptă pe telespectatori. 

Dan Negru vine în „ajutorul” românilor și anul acesta! Al 22-lea Revelion difuzat pe Antena 1 e în cărți și, mai mult decât atât, deja au început pregătirile. Au fost sunați primii artiști și se pun la punct detaliile. Astfel încât filmările să fie realizate cu respectarea tuturor normelor impuse de autorități.

„Pot să confirm faptul că se face al 22-lea Revelion! E complicat, pentru că trebuie să vedem de pe o zi pe alta ce se întâmplă. Dar am decis ca Revelionul lui Negru să se facă și anul acesta”, a declarat Dan Negru. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Dan Negru a dezvăluit ce surprize îi așteaptă pe telespectatori

Dan Negru, amenințat cu moartea

Dan Negru,cu adevărat, o emblemă în televiziunea din România, și-a obișnuit fanii să publice pe conturile sociale opiniile sale despre subiectele fierbinți ale zilei. Unul dintre comentarii, privind ancheta cu nume generic “Clanul Marelui Alb”, a celor de la recorder.ro, a venit la pachet și cu o amenințare cu moartea.

Postarea mea, de ieri, de pe contul oficial, despre credință și preoți, mi-a adus mii de comentarii. În câteva ore unii m-au amenințat cu moartea, alții m-au aplaudat. Dar au dezbătut idei…

Peste 6.000 de distribuiri de idei…Postarea despre Herculane a adunat 5 milioane, în câteva ore, vreo 20.000 de share și a adus și o replică oficială a autorităților. Adică, se poate și cu idei, gânduri. Quality Time ! Altfel, sunt o mie de feluri de a pierde o zi, însă niciunul de a o întoarce înapoi”, a declarat Dan Negru pentru impact.ro.

Vedeta Antena 1 a postat pe Facebook mesajul primit de la bărbat.

Mă, șobolanule, dacă te mai prind o dată că faci emisiuni cu oameni mascați cu tot felul de măști satanice sau nesatanice și cu bărbați îmbrăcați în femei sau deghizați în femei, vin și te omor cu mâna mea, mă, satanistule! Nu cumva mergi și la Biserică, mă, satanistule? La biserica satanei, probabil, mergi!”.

Publicat: 27 Oct. 2021, 10:31 Vedete
Pe aceeași temă