Dan Diaconescu revine în forță! ”Tăticul” OTV a stabilit ultimele detalii în parcarea unui restaurant

Publicat: 18 Jan. 2022, 11:58 General

Dan Diaconescu este nevoit să stea departe de lumina reflectoarelor, inclusiv din cauza interdicției pe care a primit-o, însă nu și de afaceri. Fondatorul OTV pare să pregătească noi și noi proiecte și nimic nu-i poate sta în cale.

Nu mai apare la TV, dar asta nu înseamnă că activitatea i s-a redus. Dimpotrivă! Dan Diaconescu pare să fie din ce în ce mai activ, iar business-urile îi ocupă destul de mult timp. După ce și-a pus în minte să ofere „tips & tricks” despre tot ce înseamnă televiziune tinerilor dornici, acum, celebrul prezentator pare să mai plănuiască ceva.

Alături de un prieten sau, poate, chiar un partener de afaceri, Dan Diaconescu a ieșit zilele trecute să ia prânzul. Însă cum afacerile au prioritate, fondatorul OTV a stat mai mult cu telefonul la ureche, decât în compania domnului respectiv. Nu a fost cu supărare, căci și acesta părea „absorbit”, la rândul său, de o conversație telefonică. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Fata lui Dan Diaconescu va avea televiziune

Dona Diaconescu o să își lanseze propriul post de televiziune într-un timp foarte scurt. Iar propunerile ei sunt extrem de interesante.

Mulți au ales să realizeze podcast-uri încă de la începutul pandemiei. Așa că fiica lui Dan Diaconescu își dorește să ducă această mică plăcere a românilor la un alt nivel.

Fiica patronului OTV o să abordeze numeroase subiecte. Aceasta o să realizeze podcast-uri care au legătură cu sfera criptomonedelor, dar și care o să se lege de bursă sau pariuri.

Dona s-a asigurat că sediul din Primăverii a fost amenajat într-un mod cât mai corespunzător pentru ca noul ei proiect să fie ferit de probleme.

 

Publicat: 18 Jan. 2022, 11:58 General
Pe aceeași temă