Dan Capatos, un tată mândru! Băiatul lui, Andrei, este campion la tenis la vârsta de 12 ani

Publicat: 16 mai 2023, 12:59 Autor: Camelia Vedete

Dan Capatos este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de pe micile ecrane din România, însă a avut grijă ca viața lui personală să fie bine ferită de lumina reflectoarelor.

Prezentatorul show-urilor de noapte se dedică în timpul zilei familiei sale, pe care și-a construit-o în ultimii 23 de ani, alături de Monica, soția lui. Împreună, cei doi au un fiu, pe Andrei, care la vârsta de 12 ani a înregistrat deja mai multe performanțe sportive.

Andrei Capatos este un băiat energic, ambițios și pasionat de sport, în special de tenis. Băiatul face parte de mai mulți ani din clubul sportiv Dinamo, clubul de suflet al tatălui său, acolo unde se antrenează constant pentru a devenit tot mai bun pe calea ce a urmat-o.

Dan Capatos, un tată mândru!

În urmă cu ceva timp, Andrei a apărut alături de tatăl său într-un interviu televizat, așa cum nu a mai fost văzut până acum, ocazie cu care a vorbit despre marea lui pasiune, dar și despre cum arată o zi din viața lui.

„Facem totul cu pasiune, în fiecare zi o oră și jumătate, cu tot cu pregătire fizică, trei ore. Mai avem timp și de școală și chiar avem rezultate foarte bune.

Eu mă aflu pe locul 52, la 12 ani. Am câștigat mai multe turnee. Am în jur de 15 cupe în FRT. Mai am medalii și la amatori, dar cele mai importante sunt din FRT. Mama mă susține cel mai mult. Fotbalul nu era pentru mine, era dur. Tenisul este elegant, nu este cu bătaie, cu lovituri. La fotbal m-a dus tata. Mă susține și tata în tenis, dar el vrea mai mult fotbal. Încă mai speră”, a declarat, extrem de dezinvolt, fiul lui Dan Capatos.

„Încercăm să evităm prăjelile. Dimineața am antrenament de la 09:00 la 10:30, pe urmă am școală 5-6 ore, iar apoi meditații sau pregătire fizică. Școala este pe primul loc și după aceea tenisul. Mama și tata sunt acolo la fiecare meci. M-am antrenat cu tata, dă foarte bine”, a mai povestit Andrei la o emisiune TV, conform demamici.ro.

Băiatul lui, Andrei, este campion la tenis la vârsta de 12 ani

Dan Capatos este mândru de evoluția fiului său și își dorește ca pe lângă figura paternă, să-i fie și prieten, să apeleze la el cu încredere pentru orice sfat, iar astfel să evite influența anturajelor care nu-i fac bine.

„Andrei e cu tenisul, da. Trage tare. La 10 ani a ajuns până pe locul 12 pe țară, acum e la 12 ani, să vedem ce demonstrează. A plecat de pe locul 450, evoluează frumos. Cred că sunt ok ca tată, vreau să fiu prietenul lui. Nu știu, asta e dilema viitorului, cum ar trebui să fiu ca să reușesc să țin lucrurile sub control, pentru că am văzut foarte multe cazuri în jurul meu în care 7 ani, 10 ani, 14 ani de educație sunt distruși de 6 luni de anturaj greșit.

Încă încerc să găsesc o cale în care să nu intru cu picioarele în viața lui. Trebuie să aibă personalitate, să aibă alegerile lui proprii, și la mine, probabil ca și la tine, se vor lupta foarte mult cu apăsarea numelui. Orice intruziune de genul ăsta va fi resimțită din partea lui mult mai puternic”, povestea Dan Capatos, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ce soție frumoasă are Dan Capatos!

Dan Capatos este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală. Prezentatorul de televiziune este de peste 19 ani cu aceeași femeie, Monica. Dan Capatos şi soţia sa s-au cunoscut în anul 2000. Monica este foarte discretă, de aceea apare foarte rar alături de soţul ei la evenimentele mondene.Mai mult, soția lui Dan Capatos este de meserie jurnalist.

Publicat: 16 mai 2023, 12:59 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă