Dan Bittman a desființat-o pe Lora în fața a milioane de români! ”El trebuie să-și asume ce spune”

Publicat: 06 Dec. 2019, 10:43 Vedete

Dan Bittman, invitat în show-ul special de la iUmor, nu s-a abținut deloc de la glumele răutăcioase la adresa juraților. Cea care a avut cel mai mult de „suferit” a fost Lora, fosta soție a lui Dan Badea, despre care interpretul a făcut o glumă extrem de acidă. 

Atmosfera s-a încins, imediat cum artistul a urcat pe scenă, pentru că nu a stat prea mult pe gânduri și a început să ia întreaga echipă la ROAST.

“Cheloole, fii atent! Ai fost în juriu lângă mine, acum ești lângă Mihai… Și ție ți-au spus că va fi o mișcare bună pentru cariera ta, nu-i așa? Nu știu dacă ți-am spus cât de mult te respect…”, a spus Dan Bittman în timpul numărului.

“Eu vă regret”, a zis cu zâmbetul pe buze Cheloo, iar după câteva secunde, acesta a continuat: “Cât de mult te respect și cât de tare și de mult te apreciez. Nu ți-am spus, nu? Poate data viitoare”.

“Delia, ce să spun eu despre tine… tu, dacă nu aveai talentul, vocea, frumusețea, umorul… ce ai fi fost? Cel mult Alexandra Stan!”, a afirmat Dan Bittman. În timp ce Mihai Bendeac a oftat la aceste replici răutăcioase, Cheloo a reacționat: “Ăsta e compliment”.

“Bendeac, te urmăresc, știu tot ce faci. Tu creezi comedie de atât de multă vreme, încât ai terminat glumele de vreo șase ani. Toată viața mea am cântat despre dragoste. E un lucru minunat să faci dragoste, nu Mihai?”, a spus solistul trupei Holograf. Actorul a fost extrem de mirat și a întrebat retoric: “De unde a venit asta?”.

“Ce nu știi tu este că e mult mai bine dacămai e și o persoană cu tine în pat”, iar Mihai Bendeac a reacționat spunând: “Mulțumesc frumos”, potrivit CANCAN.RO

Cireașa de pe tort a fost însă finalul glumei care s-a îndreptat către Dan Badea: „Adică cu obiecte e destul de plăcute, însă, parcă nu e totul. Eu știu asta de la Dan Badea, care este maestru în obiecte neînsuflețite în pat. A fost însurat cu Lora”.

Cum a reacționat Dan Badea

După câteva secunde bune de tăcere și uimire din partea sa, fostul soț al cântăreței Lora a spus:“Să mă așez”. 

“El trebuie să își asume ce spune, să își asume, eu nu comentez, eu…”, a declarat Dan Badea în cadrul interviului filmat după ROAST-ul solistului de la Holograf.

Publicat: 06 Dec. 2019, 10:43 Vedete
Pe aceeași temă