Dan Badea, dezvăluiri despre cum a început povestea de dragoste cu soția sa, Mădălina:

Publicat: 16 Sep. 2020, 12:09 Vedete

Dan Badea și soția lui, Mădălina, formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Pentru că nu se cunosc foarte multe detalii despre povestea lor, recent celebrul comediant a vorbit despre cum a început relația sa cu actuala soție.

Dan Badea este în culmea fericirii de când a cunoscut-o pe frumoasa Mădălina. Blondina l-a făcut tătic, cei doi având un băiețel minunat împreună de care se ocupă amandoi cu cea mai mare grijă.

Comediantul povestește cum a început totul, dar și cum l-a făcut frumoasa sa soție să se îndrăgostească.

„Ne-am cunoscut întâmplător, în Vama Veche. A durat ceva, a fost o cucerire. Parcă m-a lovit ceva. A fost o perioadă de cucerire și de adaptare. Am curtat-o trei luni de zile și a fost o perioadă foarte drăguță. Sunt un alt om de când sunt cu Mădălina. Abolut orice decizie o discutăm. Și legat de cariera mea. Ceea ce vede lumea e doar rezultatul. Eu nu îndrăzneam să visez la așa ceva”, a declarat Dan Badea, pentru Antena Stars.

Și Mădălina Badea a făcut câteva declarații în ceea ce privește relația cu soțul său:  „A fost dragoste la prima vedere, dar mă dădea puțin înapoi faptul că el făcea parte din lumea asta. Îmi dădeam seama că el este genul de bărbat de care eu am nevoie pentru o relație lungă și de viitor. Am făcut nunta fix când am împlinit do ani de relație. ulterior a venit și bebe. A fost fix cum visam când eram mică”, a adăugat și Mădălina.

Cum a cerut-o Dan Badea pe Mădălina în căsătorie

Dan Badea povestește că cererea în căsătorie a fost un moment extrem de special. Aflați într-o vacanță în Las Vegas, la Marele Canion, Dan Badea s-a gândit că ar fi momentul potrivit pentru a o întreba pe Mădălina dacă vrea să fie soția lui.

„Noi am vorbit despre căsătorie foarte repede, dar nu despre căsătorie cât despre planuri de viitor. Îmi doream foarte mult să îmi întemeiez o familie alături de ea. Cu talentul meu umoristic am atras-o pe ea. Eu știam cam cum voia ea să fie cerută în căsătorie și cam ce inel își dorea. L-am luat din America, am vrut să fie ceva special”, a dezvăluit cunoscutul comediant.

Publicat: 16 Sep. 2020, 12:09 Vedete
Pe aceeași temă