Curățenia înainte de Crăciun, cu ajutorul unui robot, este super facilă

Publicat: 07 Nov. 2020, 10:44 News
Curățenia înainte de Crăciun, cu ajutorul unui robot, este super facilă

Aspiratoarele robot îti păstrează locuința curată, fără efort din partea ta. Acestea sunt un hit absolut pentru Crăciunul din acest an.

Trăim într-o eră robotică. Dar nu vă faceți griji, acești roboți nu se vor răzvrăti ca și cei din filme. Aceștia sunt de mare ajutor în casele noastre, în fiecare zi.

Symbo este un brand european care produce roboți pentru uzul casnic, precum aspiratoare robot, aparate de curățat geamuri și, mai recent, dispensere fără contact. „Ne cunoaștem clienții și nevoile acestora se reflectă în produsele noastre. În primul rând, am îndeplinit marea cerere pentru un aspirator robot simplu, pe care aproape toată lumea și-l poate permite. Așa a fost creat Symbo D300. Dar ne dorim să ajungem și la clienții mai exigenți, așa că am pregătit și modele cu echipamente mai avansate „, spune directorul de vânzări al mărcii ceheşti.

Symbo D300 este ușor de utilizat și nu împovărează bugetul familiei.

Symbo xBot 5 oferă o combinație foarte populară, acesta îmbină funcția de aspirator și mop. Robotul aspiră și  în același timp șterge umed (funcția mop). Dozarea apei este controlată de o pompă electronică de apă, cu intensitate reglabilă. Datorită navigației giroscopice, robotul se deplasează sistematic. De asemenea, Symbo xBot 5 PRO poate fi controlat printr-o aplicație mobilă.

Symbo xBot 5 rulează sistematic și în același timp șterge.

Symbo LASERBOT 750 excelează prin navigație extrem de precisă, care poate ocupa o suprafață de până la 300 m2. Dacă bateria se epuizează în timpul curățării, aceasta revine la stația de încărcare pentru a se încarca și apoi revine pentru a continua curățenia de unde a rămas. LASERBOT este, de asemenea, echipat cu un mop umed și cu aplicație mobilă. Design-ul care amintește de un disc de gramofon îl face pe acesta un accesoriu excelent pentru casa ta.

Symbo LASERBOT are o navigație laser precisă fiind potrivit și pentru spații mari și complexe.

Curățătorul de geamuri Weebot W130 ajută la strălucirea suprafețelor mari din sticlă și nu numai. Inserția cu vibrații îndepărtează în mod activ murdăria și lustruiește în același timp. De ce să nu-l implicăm în curățenia de dinainte de Crăciun?

Symbo Weebot W130 va curăța cu succes geamurile și oglinzile.

Noul dispenser de săpun Symbo Touchless 500A este fără îndoială un gadget excelent pentru o casă modernă. Cantitatea de săpun lichid, detergent de spălat vase sau dezinfectant este reglabilă de la 1 la 5,5 ml și garantează astfel spălarea igienică a mâinilor.

Dispenserul Symbo Touchless 500A poate fi agățat pe perete.

La final am dori să vă prezentăm o noutate pe care o pregătim – Symbo Laserbot 650 este un robot laser cu un sistem de navigație de înaltă precizie, care își poate scana împrejurimile în timp real iar pe baza acestora compilează o hartă și planifică eficient traseul de curățare. Îl puteți controla folosind aplicația și, de asemenea, poate aspira și șterge umed în același timp.

Îl puteți aștepta cu nerăbdare, o sa apară foarte curând. Urmăriți robotworld.ro.

Nou – Symbo Laserbot 750

Puteți afla mai multe despre brand-ul Symbo pe site-ul oficial Symbo sau în magazinul online robotworld.ro. Dacă nu sunteți sigur ce să alegeți sau aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să contactați departamentul de relații clienți telefonic sau prin e-mail.

Publicat: 07 Nov. 2020, 10:44 News
Pe aceeași temă