Cum și-a făcut apariția prin București celebrul bucătar care a gătit pentru Papa Ioan Paul al II-lea și Robert de Niro

Publicat: 25 Jan. 2022, 10:14 Vedete

În drumul său, din Italia şi până în America, chef Salvo Castro a pregătit mâncare pentru marii actori ai lumii, dar și pentru Papa Ioan Paul al II-lea. Zilele trecute, celebrul bucătar italian a avut o treabă urgentă prin Capitală.

Chef Salvo s-a îmbrăcat bine, și-a pus ochelarii pe nas și a ieșit din casă. Avea de rezolvat ceva, așa că, în câteva minute, a ajuns la locul stabilit. S-a învârtit repede, s-a descurcat. Apoi, a avut nevoie de o cursă la fel de rapidă pentru a face cale întoarsă. A scos telefonul, l-a butonat, l-a pus la ureche și a comandat.

Un taxi Bolt i-a sosit imediat, iar celebrul bucătar a urcat. Câteva străduțe a ocolit șoferul și, în scurt timp, ajungea la destinație.

Cel care le-a pregătit bucate lui Robert de Niro și Anthony Hopkins, clienți fideli, de altfel, avea să plătească apoi să coboare în fața locuinței. Telefonul l-a ”incomodat”, dar a răspuns și, cu aparatul la ureche, a urcat. Mai multe imagini pe CANCAN.RO.

Și-a descoperit pasiunea dintr-o… greșeală

Visul lui a fost să devină jurnalist. Ulterior, l-a atras medicina. Însă toate drumurile l-au dus către bucătărie.

Am ales bucătăria de foarte copil, la 12 ani. Acum am 47, a trecut foarte mult timp. Aşa, din greşeală, când mama era la spital eu am gătit mâncare pentru fratele meu”.

Aşa că părinţii au luat decizia să îl trimită la şcoala de bucătari din Sicilia.

Particularitatea şcolii din Sicilia e că în fiecare an din luna mai până în septembrie te trimit undeva. Eu am avut un noroc că în primul an m-au trimis în St Moritz, în al doilea an m-au trimis în Cinque Terre, al treilea an m-au trimis în Veneţia şi al patrulea an am mers înapoi în Elveţia”, a explicat celebrul bucătar într-un interviu mai vechi.

Publicat: 25 Jan. 2022, 10:14 Vedete
Pe aceeași temă