Cum se simte Mihaela Borcea după ce a fost intoxicată cu mercur! ”Din păcate, nu mai pot …”

Publicat: 15 iul. 2022, 11:19 Autor: Maria Apostol Vedete

Au trecut 12 ani de când Mihaela Borcea și fostul ei soț au văzut moartea cu ochii după ce au fost intoxicați cu mercur! Celebra femeie de afaceri a povestit cum a reușit să se trateze și cât de mult și-a schimbat stilul de viață. 

Mihaela Borcea a trecut prin momente foarte dificile în 2010. În afara unui divorț dureros, după 22 de ani de căsnicie, fosta soție a lui Cristi Borcea a fost la un pas de moarte dupa ce a fost intoxicată cu mercur.

Toate organele interne i-au fost afectate și a bănuit că, în plus, i s-au făcut și vraji. Mihaela a reușit, după ce a urmat un tratament eficient, să elimine o mare parte din metalele grele din organism. Dar asta nu a fost tot!

Și-a schimbat inclusiv stilul de viață și acum mănâncă foarte sănătos.

Din păcate nu mai pot recupera în întregime istoricul. Dar am învățat să mănânc mai sănătos, cât mai sănătos. Am grădină cu fructe, legume, merg mult pe jos”, a mărturisit fosta soție a lui Cristi Borcea pentru click.ro.

Cu cine se iubește Mihaela Borcea

După un divorț răsunător și care a șocat showbizul autohton, Mihaela Borcea a reușit să își găsească, în cele din urmă, liniștea. Ea și-a refăcut viața alături de Sorin Rap, bărbatul de care este îndrăgostită în prezent. Și cu care formează un cuplu de mai mult timp.

Cei doi nu se feresc să își arate dragostea în public și postează fotografii cu ei în mediul online, semn că relația este una foarte serioasă, iar sentimentele dintre ei sunt puternice.

Nu sunt angajat permanent, dar atunci când doamna are nevoie de mine mă cheamă, iar dacă am timp o servesc. Am nevoie de bani ca să-mi întrețin copiii. Mai am un job, iar ăsta este al doilea”, spunea Sorin Rap la vremea când lucra pentru Mihaela Borcea.

Publicat: 15 iul. 2022, 11:19 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă