Cum se simte Cătălin Botezatu după intervenția chirurgicală suferită în Turcia, la nivelul abdomenului! Câte stenturi are acum! “Mă rugam în continuu la Dumnezeu!”

Publicat: 15 mart. 2021, 11:16 Autor: Dora Bazavan Vedete

Pe 8 martie, Cătălin Botezatu s-a întors din Turcia, de la clinica unde s-a tratat cu ajutorul tratamentelor și a tehnologiilor de ultimă generație.

Celebrul designer se simte mai bine însă starea lui de sănătate trebuie monitorizată frecvent.

“Sănătatea este cea mai importantă! Fără sănătate și fără iubire, eu cred că nu putem trăi!”, a spus Bote chiar în ziua în care se întorcea în țară, cu puțin timp înainte de a se îmbarca în avion.

Cătălin Botezatu a descoperit  acum ceva timp că are cancer și că nu este de joacă cu problemele de sănătate pe care le are. Se consideră însă norocos, chiar dacă  a trecut prin mai multe operații și s-a temt la un moment dat pentru viața lui. Bote a făcut public faptul că are 5 stenturi și că a reușit să depășească perioada cea mai gravă din viața lui.

“Acum sunt ok! Acum un an și jumătate am suferit o intervenție chirurgicală destul de delicată, a fost vorba de un cancer căruia i-au urmat nu mai puțin de 5 operații, destul de grele. Am stat foarte mult internat în spital, după care mi-am revenit pentru că mie nu îmi place să bolesc și să îmi plângă lumea de milă și la câtă treabă am, nu îmi permit luxul să stau prin spitale. Dar grație unor medici extraordinari, am reușit să depășesc acest moment, numai că știi cum e, cancerul e o boală destul de grea. Eu sunt unul dintre oamenii fericiți pentru că am reușit să depășesc momentul însă întotdeauna există complicații, mai apar complicații care depistate la timp, te pot salva de alte operații mai grave sau poate de complicații. În cazul meu a fost posibil pentru că merg tot timpul la aceste controale și pentru că spitalul Liv în care mi-am pus și primele 5 stenturi, beneficiind de cea mai bună tehnologie, aparatură extraordinară a fost cea mai bună alegere…”, a povestit Cătălin Botezatu în prima ediție a emisiunii lui Cristi Brancu de la Prima TV, Exclusiv VIP.

Se pare că la un control de rutină, atunci când a fost în Turcia, acolo unde se duce periodic pentru a-și ține sub evidență starea de sănătate, Bote a aflat că este necesară încă o operație.

“Acum o lună am venit și mi-am făcut analizele în Turcia și am mai descoperit ceva, aveam niște mici dureri, iar medicii au considerat că e necesară o intervenție de urgență, nu a fost ceva foarte grav. La nivelul abdomenului s-a desfășurat această intervenție chirurgicală, dar nu atât de gravă și de complexă ca și cea de data trecută. Acum am mai  puține dureri  și au trecut sângerările pentru că la mine întotdeauna am avut o problemă de coagulare și atunci e destul de delicat, dar sunt pe picioare, merg, m-am plimbat deja, după câteva zile de operație, totul este sub control, iar acum mă întorc acasă (n.r.: pe 8 martie). Sunt ok, și dacă atunci credeam că nu mai există o șansă, în afară faptului că mă rugăm în continuu la Dumnezeu, acum, parcă sunt mult mai optimist. Poate cea mai mare satisfacție pe care o am este că  poate operația mea de atunci și tot ceea ce s-a întâmplat cu mine a fost o pildă pentru oamenii care poate nu aveau încredere să ia un second opinion. De câte ori vin la control în Turcia mă întâlnesc nu cu unul, cu zeci de oameni care au venit în Turcia, datorită mie și a ceea ce au auzit, e o satisfacție extraordinară”, a mai completat Botezatu.

 

 

 

Publicat: 15 mart. 2021, 11:16 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă