Cum se simt Andra și Cătălin Măruță, după ce s-au infectat cu noul coronavirus: ”Este foarte ciudată starea asta”

Publicat: 02 Feb. 2021, 11:27 Vedete

Andra și Cătălin Măruță s-au infectat cu noul coronavirus, iar acum sunt nevoiți să stea în izolare timp de 14 zile.

Prezentatorul TV a mărturisit faptul că se simte mai bine, însă artista Andra are dureri musculare. Au avut febră, au rămas fără gust și fără miros.

“Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, a declarat prezentatorul, arată Cancan.

Prima reacție a lor, după ce au aflat că sunt infectați cu noul coronavirus

Celebra Andra și prezentatorul tv, Cătălin Măruță, soțul ei, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Aceștia se află în carantină acasă pentru 14 zile alături de copiii lor, Eva și David Măruță. Prezentatorul TV a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care le spune urmăritorilor că le mulțumește pentru mesajele primite.

“Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță! Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă. (…). Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a transmis prezentatorul într-un filmuleț urcat pe Instagram Stories.
Sursă foto: arhivă Ciao, capturi video Youtube

Publicat: 02 Feb. 2021, 11:27 Vedete
Pe aceeași temă