Cum se poartă colegii cu Elena, fetița adoptată de Paula Seling: „Știu deja că e fata unei persoane publice”

Publicat: 19 mai 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a devenit mamă, după ce a adoptat-o pe Elena, o fetiță în vârstă acum de 9 ani. Elena a ajuns în casa artistei când avea doar trei ani, iar Paula Seling a tinut totul secret, până anul trecut. Recent, cântăreața a dezvăluit cum se comportă colegii de școală cu fiica ei.

Paula Seling a surprins pe toată lumea după ce a dezvăluit că a devenit mamă în secret. Vedeta a adoptat-o pe Elena în urmă cu șase ani, dar a preferat să țină totul secret. Mariajul ei cu fostul soț a luat sfârșit, dar a păstrat o relație amiabilă de dragul fiicei lor adoptive.

Paula Seling a fost căsătorită cu Radu Bucur, iar cei doi au decis să o adopte pe Elena, care avea trei anișori. Cei doi au fost extrem de fericiti când micuța a ajuns în sânul familiei, iar după divorțul celor doi, Elena a rămas alături de mama.

Cum se poartă colegii la școală cu Elena, fiica adoptată de Paula Seling

Elena este fiica adoptivă a Paulei Seling. Vedeta a devenit mamă în secret în urmă cu șase ani, iar acum se poate declara o femeie împlinită. Recent, artista a dezvăluit cum se poartă colegii de școală cu fiica ei. Conform acesteia,micuții știu că mama Elenei este o persoană publică și se înteleg foarte bine cu ea.

„Elena e un copil bun și darnic, care se împacă foarte bine cu colegii ei de la școală. Și spun astea chiar dacă știu că unii vor considera că o fac pe motiv că e fiica mea în discuție. Numai că lucrurile chiar așa sunt în realitate. Multi dintre colegii Elenei știu deja că ea e fata unei persoane publice, dar asta contează prea puțin pentru ei’, a declarat Paula Seling, potrivit cancan.

Paula Seling: „Elena știe să se facă plăcută”

Paula Seling este foarte mândră de fiica ei, iar cele două au o relație specială. Elena, 9 ani, se simte foarte bine la școală și îi place să petreacă timp alături de colegii săi. Școala este foarte aproape, iar după ce o duce la școală pe Elena, Paula Seling se ocupă de studiu.

„Elena știe să se facă plăcută, împarte cărți și creioane colorate tuturor, și-mi povestește după afterschool fiecare aventură a zilei. De altfel, ăsta e și motivul pentru care de când a început școala nu prea facem lecții împreună. Fiindcă și le face deja de la școală. Acasă, mai completăm când e cazul, când și când. În rest citim împreună, ne plimbăm cățelul împreună sau mai facem mâncare, uneori tot împreună!Din fericire, școala e destul de aproape de casă, așa că trezirea nu e abruptă, ci pe la șapte dimineața. După ce Elena pleacă la școală, eu încep perioada de studiu. Dacă e vorba despre lucrul cu corzile vocale, acesta durează până la maxim 45 de minute. Când este însă vorba despre studiu la pian, atunci datele problemei se schimbă și totul poate dura până la două sau trei ore’, adaugă Paula Seling.

Radu Bucur a anunțat anul trecut că nu se mai ocupă de cariera Paulei Seling, el fiind managerul artistei. Ulterior, s-a aflat că cei doi au divorțat în secret și au preferat să păstreze tăcerea. „Din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Personal, am considerat un eşec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost.Perioada a fost cumplit de grea. M-am refugiat în muncă. Vă asigur că niciunul nu a greşit cu nimic’, a povestit artista.

foto: social media

Publicat: 19 mai 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×