Cum se mențin tinere vedetele! Tania Budi și Carmen Negoiță, pregătite pentru Revelion cu cea mai tare tehnică de întinerire facială

Publicat: 29 dec. 2022, 15:22 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cum se mențin tinere vedetele! Toată lumea își dorește să arate impecabil atât de Crăciun, cât și de Revelion. Tania Budi și Carmen Negoiță s-au pregătit deja, asigurându-se că vor avea un ten fresh, fără imperfecțiuni.

Au apelat în acest sens la medicul lor estetician, Iancu Morad, pentru un tratament nou și inovator de întinerire facială. Tehnica a fost dezvoltată chiar de medicul chirurg estetician după mai bine de 15 ani de experiență în domeniul frumuseții. Se numește M-Rejuvenation și înglobează mai multe tipuri de tratamente minim invazive, personalizate în funcție de nevoile pacienților.

Cum se mențin tinere vedetele!

Printre primele care au testat această nouă procedură se numără Carmen Negoiță, care a efectuat prima ședință de tratament chiar înainte de ziua ei de naștere. Astfel, Carmen a întâmpinat împlinirea vârstei de 42 de ani arătând mai bine ca la 30! Are tenul luminos, trăsăturile ferme și natural conturate. Toată lumea a observat schimbarea în bine, iar vedeta a primit numeroase întrebări, atât de la cunoscuți, cât și de la urmăritorii din online, referitor la ce a făcut de arată atât de bine!

„Înainte să împlinesc 42 de ani am vrut să îmi fac un cadou, așa că am mers la clinica Luxury Aesthetics, la medicul meu estetician, Iancu Morad, pentru a încerca această procedură nouă, creată chiar de dumnealui. Am întotdeauna încredere în ceea ce face deoarece merge întotdeauna pe naturalețe. Procedura se numește M-Rejuvenation și presupune mai multe injectări, în puncte cheie ale feței, cu un cocktail personalizat de substanțe, care întineres întregul aspect estetic. Rezultatele finale se instalează în 2-3 luni și sunt de lungă durată. Eu am început să văd diferențele deja după prima săptămână, iar acum mă bucur din plin de efectele maxime ale tratamentului la timp pentru sărbători. Nu a fost deloc dureros și am văzut imediat cum mi s-a sculptat zona mandibulară. Pomeții sunt mai frumos structurați, iar pielea arată foarte bine”, a declarat Carmen Negoiță.

Tania Budi și Carmen Negoiță, pregătite pentru Revelion cu cea mai tare tehnică de întinerire facială

În urmă cu două săptămâni, și Tania Budi i-a urmat exemplul. Vedeta este considerată un etalon de frumusețe naturală și exemplu pentru cum poți înainta în vârstă cu grație. La 54 de ani, Tania arată superb, iar asta se datorează stilului de viață sănătos, dar și procedurilor de înfrumusețare la care apelează periodic. De mai bine de 12 ani, Tania Budi are încredere în medicul său chirurg estetician, Iancu Morad, care i-a recomandat și efectuat tratamente de rejuvenare și întreținere mereu non-invazive, fără a apela la bisturiu, de la mezoterapie, Dermapen, până la propria tehnică de PRP, denumită Terapia Vampir.

În primăvara anului trecut, prima și singura intervenție chirurgicală pe care Tania a avut-o a fost cea de blefaroplastie, procedură prin care medicul său estetician i-a eliminat surplusul de piele din zona ochilor, acumulat odată cu trecerea anilor. De această dată a revenit la clinică și la dorința de a-și îmbunătăți aspectul prin proceduri minim invazive care nu modifică trăsăturile, ci potențează frumusețea naturală.

„Am apelat la medicul meu estetician pentru cea mai nouă procedură M-Rejuvenation, despre care am auzit doar lucruri foarte bune. Este un tratament minim invaziv care reîntinerește pielea și trăsăturile feței, fără operație, și care are efect pentru chiar mai mult de un an de zile. Am făcut o primă ședință și, deși știu că rezultatele se instalează treptat, văd deja vizibile îmbunătățiri la nivelul pielii și chiar în ceea ce privește structura feței”, declară Tania Budi.

„M-Rejuvenation este o procedura minim invazivă, fără operație sau fire de suspensie, pentru o reîntinerire completă a chipului. Se personalizează în funcție de necesitățile pacientei sau pacientului. Da, ea se adresează și bărbaților, nu doar femeilor. De altfel, oricui a trecut de vârsta de 35 de ani și își dorește un chip radiant, fresh, un tratament ce oferă toate beneficiile antiaging fără bisturiu. Aceast tratament constă în injectarea, prin anumite tehnici și într-o ordine anume, a unui cocktail de substanțe personalizat. Acest cocktail se stabilește după o consultație prealabilă, luând în considerare tipologia și nevoile tenului fiecărui pacient. Vorbim, spre exemplu, despre cristale de calciu care stimulează producția de colagen sau peptide care ajută la construcția de fibre noi de elastină.

Lucrăm la fermitate, elasticitate și textura pielii pentru un rezultat cât mai spectaculos, dar totodată cu aspect natural. Tratamentul durează în jur de 25-30 de minute, se realizează fără anestezie, nu este dureros și nu lasă deloc urme. Efectele se instalează treptat, în timp, dar rezultatele încep să se vadă imediat după realizarea procedurii”, declară medicul chirurg estetician al vedetelor Iancu Morad.

Publicat: 29 dec. 2022, 15:22 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×